Κόκκινος: Παίζουν εξαιρετικά οι «χωριάτες»

Γρηγόρης Κόκκινος02 Οκτωβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Δεν ήμουν καλός την περασμένη εβδομάδα και την πάτησα με την Λαμία με το γκολ που δέχθηκε στο 90 όπως και την Άιντραχτ που δείχνει ότι δεν λέει να «ξυπνήσει» με τίποτα. Βέβαια το μεγάλο πανηγύρι έγινε μέσα στην εβδομάδα με την εντός έδρας ήττα της Ρεάλ από την Σέριφ, αποτέλεσμα που εντυπωσίασε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Πάντως τα «κοράκια» επηρεάζουν αποτελέσματα και δυστυχώς τα περισσότερα είναι σε βάρος μας. Πάμε στο καινούργιο κουπόνι να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε, πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός να γυρίσει η τύχη και να πάμε και πάλι ταμείο με τις επιλογές που κάναμε.

Η Μάντσεστερ γνώρισε την ήττα από την Άστον Βίλλα την περασμένη εβδομάδα και νίκησε την Βιγιαρεάλ την Τετάρτη στις καθυστερήσεις. Η Έβερτον 2-0 την ουραγό Νόριτς και τα πάει αρκετά καλά στην βαθμολογία. Αφού η ομάδα του Σόλσκιερ δεν πείθει αμυντικά το OVER θα είναι η επιλογή μου στην αναμέτρηση.

Η Στουτγάρδη ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μπόχουμ, έχει μια άθλια άμυνα και υποδέχεται την Χόφεχναιμ που νίκησε με 3-1 την Βόλφσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερη ομάδα στα δικά μου μάτια με τα όσα έχει δείξει μέχρι τώρα και μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Άρης πήρε σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι με 1-3 και πέτυχε την δεύτερη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα αλλά έχει προβλήματα τραυματισμών. Ο Απόλλων Σμύρνης με τον Φέστα πλέον στον πάγκο πήρε τον πρώτο του βαθμό στο 0-0 με τον Ιωνικό. Περιμένω σφιχτό παιχνίδι και αξίζει να ποντάρουμε το πολλά με λίγα.

Η Μπολόνια έχασε με 4-2 από την Έμπολι, έχει κακή άμυνα και υποδέχεται την Λάτσιο που ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Ρώμης με 3-2. Το διπλό θα είναι η επιλογή μου, δεν το λες ευκαιρία αλλά είναι σε τίμια απόδοση ενώ δεν θα διαφωνήσω με όσους το ποντάρουν συνδυαστικά με το 2@G.

Η Τότεναμ δεν είναι καθόλου καλά και δε το λέω με αφορμή την ήττα από την Άρσεναλ με 3-1, έχει πολύ καιρό τώρα που δεν πατάει καθόλου καλά. Αντίθετα η Άστον Βίλλα νίκησε την Μάντσεστερ, δείχνει ότι είναι εξαιρετική ομάδα και μπορεί να τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική η απόδοση του διπλού, θα το τιμήσω.

Ο Παναιτωλικός μας την έκανε την ζημιά στην Λαμία, είναι ομάδα που σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια και υποδέχεται την ΑΕΚ που έχασε πολύ εύκολα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με 2-0. Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων, περιμένω το παιχνίδι να έχει γκολ και με καλύπτει η απόδοση του OVER.

Η Λιλ μετά το κακό της ξεκίνημα δείχνει ότι έχει συνέλθει μετά και το διπλό με 1-2 στην έδρα του Στρασβούργου και υποδέχεται την Μαρσέιγ που έκανε γκέλα αφού έχασε στην έδρα της με 2-3 από την Λανς η οποία είναι πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Όπως βλέπω τις δυο ομάδες το OVER αξίζει να το ποντάρω.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό μετά το διπλό με 0-2 στον Αστέρα Τρίπολης και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 5-1 απέναντι στον Βόλο. Η αναμέτρηση αυτή ήταν, είναι και θα παραμείνει ντέρμπι. Μπορεί να πάει παντού αλλά αυτό που θα επιλέξω πιστεύω ότι αξίζει και σαν απόδοση αλλά είναι και το πιο λογικό. G/G@OVER.

Η Γρανάδα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Θέλτα και δείχνει τρομερά προβλήματα αφού μετά το 60ο λεπτό κάθε αγώνα μοιάζει να μένει από δυνάμεις. Η Σεβίλλη τα πάει εξαιρετικά νίκησε με 2-0 την Εσπανιόλ και με τη νίκη αυτή απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή. Πολλά γκολ περιμένω στην αναμέτρηση.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΟΦΕΧΝΑΙΜ 2

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΛΑΤΣΙΟ 2

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 2

Δεύτερη πρόταση

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ OVER

ΛΙΛ- ΜΑΡΣΕΙΓ OVER

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ OVER

Τρίτη πρόταση

ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ OVER

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.