Κόκκινος: Ο θάνατος σου, η ζωή μου στο Αλκαζάρ

Γρηγόρης Κόκκινος24 Απριλίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Με μια δυάδα φυσικά και δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος αλλά εκεί που έφαγα την κρυάδα ήταν με τις επιλογές από την Ελλάδα αφού για πρώτη φορά δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου αλλά άκουσα τον εξωγήινο. Καλά να πάθω, θα παίρναμε καλά λεφτά αφού με την δυάδα παίρνεις τα λεφτά σου πίσω αν όμως παίρναμε και την τριάδα θα λέγαμε καλό Πάσχα. Πολλά γίνονται και δεν χρειάζεται για μια ακόμη φορά ότι θέλει μεγάλη προσοχή στις επιλογές μας.

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα το βράδυ της Δευτέρας από την Λιντς ήρθε ισόπαλη 1-1 και ξέρει ότι θέλει νίκες για μια θέση στην Ευρώπη. Η Νιούκαστλ νίκησε την εξαιρετική φέτος Γουέστ Χαμ και πέτυχε νίκη παραμονής στην κατηγορία με 3-2. Πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Η Βόλφσμπουργκ σε ένα ανοιχτό παιχνίδι νίκησε την Στουτγάρδη με 1-3 και παραμένει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Η Ντόρτμουντ παίζει τα ρέστα της αφού μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου θέλει το διπλό για να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στο champions league. Διπλό θα το παίξω. Η Λάρισα στο παιχνίδι με την Λαμία θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη από το τελικό 0-0 αφού οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε ούτε με τον Ατρόμητο ήρθε ισόπαλος 1-1 στο φινάλε όχι από ατυχία αλλά από κακή απόδοση εδώ και καιρό. Καλύτερη ομάδα η ΑΕΛ. Άσσος.

Ο Ατρόμητος μετά την «επίσκεψη» των οπαδών του στο Περιστέρι ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από το τελικό 1-1. Η Λαμία αφού δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που έκανε με την ΑΕΛ αρκέστηκε στο τελικό 0-0. Δεν πιστεύω ότι θα δούμε σούπα αλλά παιχνίδι με γκολ. OVER. Η Λιντς ήταν καλή με την Λίβερπουλ και απέναντι σε όλες τις «μεγάλες» ομάδες του πρωταθλήματος έκανε κηδείες όπως και στο 1-1 της Δευτέρας. Η Μάντσεστερ νίκησε 3-1 την Μπέρνλι δύσκολα προλαβαίνει να πάρει το πρωτάθλημα δύσκολα θα χάσει την δεύτερη θέση και την Πέμπτη έχει αγώνα. Άσσο θα παίξω.

Η Λοριάν παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία και έβγαλε την ψυχή της Μαρσέιγ στην εκτός έδρας ήττα με 3-2 που ήρθε στο φινάλε. Η Μπορντό έχασε από την Μονακό με 0-3 και αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες θα πρέπει να πάρει αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές. Διπλό το βλέπω το παιχνίδι

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό και έχασε με 1-0 ενώ φωνάζει δίκαια για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε. Ο Άρης βρέθηκε να χάνει από νωρίς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση με αποτέλεσμα να χάσει με 0-1. Παρά το ότι με έχει ξενερώσει πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το διπλό.

Η Ανζέ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι έχασε από την Ρεν με 0-3 δεν κινδυνεύει και υποδέχεται την Μονακό που είναι πολύ ανεβασμένη έχει μπει για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος και προέρχεται από το εκτός έδρας 0-3 με την Μπορντό. Το διπλό είναι χαμηλό για τα κυβικά μου το διπλό και over έχει αξία. H Άστον Βίλλα έχει κάνει καλό πρωτάθλημα φέτος και προέρχεται από την ήττα με 1-2 από την Σίτυ και δεν πάει για τίποτα αφού ούτε κινδυνεύει ούτε πάει για Ευρώπη. Η Γουέστ Μπρομ παλεύει για την παραμονή στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι νίκησε με 3-0 την Σαουθάμπτον και δεν γνωρίζω τι έκανε με την Λέστερ. OVER το βλέπω. Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος η Λυών νίκησε με 1-2 την Ναντ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του πρωταθλήματος Γαλλίας εκεί που γίνεται ο κακός χαμός. Η Λιλ σκόνταψε στην έδρα της με την Μονπελιέ στο 1-1 αλλά παραμένει πρώτη. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι θα έχουμε γκολ και κρατάω το over

To be continued …..

Πρώτη πρόταση

ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2

ΑΝΖΕ – ΜΟΝΑΚΟ 2 & OVER

Δεύτερη πρόταση

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ G/G

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ OVER

ΛΥΩΝ- ΛΙΛ OVER

Τρίτη πρόταση

Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – ΟΦΗ 1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ OVER

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ 2

Τέταρτη πρόταση

ΛΙΝΤΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.