Κόκκινος: Νάπολι σε εξαιρετική απόδοση...

Γρηγόρης Κόκκινος20 Νοεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Επιστρέφουμε μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου και εύχομαι να συνεχίσουμε να κάνουμε ταμεία. Πετύχαμε το απόλυτο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, η Μπάρτσα κατάφερε το 0-3 να το κάνει 3-3 αλλά οι παίζοντες στις μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού στο 0-2 είχαν πληρωθεί. Υπενθυμίζω όπως κάνω πάντα , ότι την ερχόμενη εβδομάδα έχει πολλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια οπότε προσοχή γιατί κάποιες ομάδες σίγουρα θα έχουν το νου τους και σε εκείνα τα παιχνίδια.

Η Νιούκαστλ πήρε το Χ εκτός έδρας με την καλή φέτος Μπράιτον και περιμένει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να ενισχυθεί και να παραμείνει στην κατηγορία. Η Μπρέτφορντ είναι ντεφορμέ έχασε στην έδρα από την Νόργουιτς και γιατί να μην χάσει και από τις καρακάξες; Άσσος.

Η Νόριτς ήταν καλή στο παιχνίδι με την Μπρέτφορντ και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αλλά έχει πολλά ψωμιά να φάει για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Η Σαουθάμπτον έχει βρει ρυθμό νίκησε την Άστον Βίλα με 1-0 και μπορεί να πάρει το διπλό απέναντι στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ο Άρης ήταν πολύ καλός για ένα ακόμη παιχνίδι και πήρε το διπλό στο Βόλο με 1-2 αλλά έχασε τον Μπερτόγλιο με την αποβολή. Ο ΠΑΣ νίκησε εύκολα τον αφελή Παναιτωλικό που όπως το πάει θα πληρώσει ακριβά τις αμυντικές του αδυναμίες. Ο άσσος συνδυαστικά με το UNDER πληρώνει καλά και θα είναι η επιλογή μου.

Η Φιορεντίνα έχασε δύσκολα από την Γιουβέντους με 1-0 στις καθυστερήσεις και το χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν έχει καμία ισοπαλία. Η Μίλαν έμεινε στο 1-1 με την Ίντερ που ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Διπλό θα παίξω.

Η εξαιρετική φέτος Φράιμπουργκ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την Μπάγερν με 2-1 και είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι. Η Φρανκφούρτη νίκησε εκτός έδρας την Γκρόιτερ με 1-2 με ένα φινάλε αγώνα που δεν ήταν για καρδιακούς. Πιστεύω ότι αξίζει σε αυτή την απόδοση ο άσσος.

Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά δεν (ξέρει) να κάνει άμυνα και έχασε με 3-0 από τον ΠΑΣ την περασμένη αγωνιστική. Ο Απόλλων Σμύρνης από την ώρα που άλλαξε προπονητή δείχνει άλλη ομάδα και πήρε σπουδαία ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ με 2-2. Σε αυτή την απόδοση το διπλό έχει αξία.

Η Ίντερ προηγήθηκε στο ντέρμπι με την Μίλαν έχασε και πέναλτι και τελικά έμεινε στο 1-1 που ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αφού ο αγώνας ήταν μοιρασμένος. Η Νάπολι έμεινε στο 1-1 με την εξαιρετική φέτος Βερόνα και μοιράζετε την κορυφή μαζί με την Μίλαν. Με συγχωρείτε σε αυτή την απόδοση ποντάρω Νάπολι.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε με τον Απόλλων Σμύρνης και έμεινε στο 2-2 πληρώνοντας τις αμυντικές της αδυναμίες. Ο Ολυμπιακός νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 τον Ιωνικό και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Με την εικόνα που έχω από τις δυο ομάδες ψάχνω να δω πως θα χαλάσει το G/G.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στην Λεωφόρο και πήρε δίκαια το διπλό με 1-3 δείχνοντας ότι έχει έναν προπονητή που ξέρει πολύ καλά πώς να παίρνει από τους ποδοσφαιριστές ότι καλύτερο έχουν. Ο Ατρόμητος έχασε και από τον ΟΦΗ με 2-0 ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αλλά έχοντας πετύχει μόλις πέντε γκολ δεν ελπίζει. OVER

Η Σοσιεδάδ έμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία μετά το διπλό με 0-2 στην έδρα της Οσασούνα. Η Βαλένθια σε ένα απίστευτο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Ατλέτικο πετυχαίνοντας δυο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Πιστεύω ότι θα δούμε ωραίο παιχνίδι με γκολ και από τις δυο ομάδες

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ ΣΙΤΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΙΛΑΝ 2

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1

Δεύτερη πρόταση

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΠΡΕΤΦΟΡΝΤ 1

ΙΝΤΕΡ – ΝΑΠΟΛΙ 2

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ G/G & OVER

Τρίτη πρότασητ

ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 & UNDER

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ OVER

Μονό αποδεκτό

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.