Κόκκινος: Μόνο ειδικά στοιχήματα κρατάω

Γρηγόρης Κόκκινος15 Απριλίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Τραγικός ήμουν την περασμένη εβδομάδα στις επιλογές μου αφού δεν μου βγήκε τίποτε μα τίποτε όμως. Και φυσικά όταν σε τέσσερα παιχνίδια έχουμε τρία διπλά και μια ισοπαλία και μόλις ένα over τι ψάχνεις να βρεις.

Δεν είχα προσέξει την προϊστορία του Άγιαξ με τις Ιταλικές ομάδες αφού έχει να κερδίσει στην έδρα του στην Ευρώπη πολλά χρόνια κι ας υπάρχει η δικαιολογία του χαμένου πέναλτι. Δεν περίμενα επίσης χαλί το γήπεδο της ομάδας του Ζάγκρεμπ αφού οι καιρικές συνθήκες μιλούσαν για πολλά χιόνια αλλά το γήπεδο ήταν χαλί.

Η Βιγιαρεάλ χάρη σε ένα πέναλτι στο 44ο λεπτό πήρε τη νίκη σε μια αναμέτρηση που είχε φάσεις και από τις δυο ομάδες αλλά είχε μόλις ένα γκολ. Για το πρωτάθλημα η Βιγιαρεάλ έχασε στην έδρα της με 1-2 από την Οσασούνα και μαζί έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η Ντυναμό νίκησε με 0-2 την Λοκομοτίβα και παραμένει στην κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο. Εδώ είναι που τρελαίνομαι με τις αποδόσεις και δεν ξέρω αν βλέπω καλά ή αν δεν βλέπω μπροστά μου. Ας βάλουν οι Ισπανοί όσα γκολ θέλουν δεν είδατε ότι οι Κροάτες μπροστά είναι καλή και το μόνο που τους έλειψε στο πρώτο παιχνίδι ήταν το γκολ;

Εδώ θα ποντάρω στο g/g αφού αξίζει σαν απόδοση και δεν ασχολούμαι με το ποιος θα πάρει την πρόκριση , φυσικά και το προβάδισμα είναι για την Ισπανική ομάδα.

Η Μάντσεστερ νίκησε με 0-2 την Γρανάδα αλλά η εικόνα του αγώνα αδικεί την Ισπανική ομάδα που έκανε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Για το πρωτάθλημα η ομάδα του Σόλσκιερ νίκησε με 1-3 την Τότεναμ και παραμένει μόνη δεύτερη να απειλεί κατά κάποιο τρόπο την συμπολίτισσα στην μάχη του τίτλου.

Η Γρανάδα για το πρωτάθλημα νίκησε με 1-2 την Βαγιαδολίδ αλλά όλα δείχνουν ότι δεν προλαβαίνει να βγει στην Ευρώπη. Και σε αυτό το παιχνίδι οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια αφού η Αγγλική ομάδα ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά περνάει στον επόμενο γύρο.

Πιστεύω ότι η Γρανάδα αυτό που δεν κατάφερε στην έδρα της μπορεί να το πετύχει τώρα και να πληρωθούμε με το g/g. Όλα τα υπόλοιπα είναι επίφοβα τουλάχιστον για μένα και στο τέλος του αγώνα θα κάνουμε ταμείο….

Η Ρόμα δεν ήταν καλύτερη του Άγιαξ στο πρώτο παιχνίδι βρέθηκε να χάνει με 1-0 οι Ολλανδοί έχασαν πέναλτι και μαζί την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 και με ουσία στην επίθεση έκανε την ανατροπή και πήρε το σπουδαίο διπλό με 1-2 που της δίνει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα νίκησε 1-0 την Μπολόνια και συνεχίζει να παλεύει για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Ο Άγιαξ για το πρωτάθλημα νίκησε με 0-1 την Βάαλβαικ και παραμένει πρώτος με διαφορά από την δεύτερη Αϊντχόφεν.

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά αφού μας δίνουν σαν φαβορί την Ολλανδική ομάδα το over και το g/g είναι σε αστείες αποδόσεις και γενικότερα δεν την ψάχνω γιατί άκρη δεν βγάζω και δεν είναι υποχρεωτικό να ποντάρουμε όλα τα παιχνίδια.

Η Σλάβια Πράγας έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ και ας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Αρτέτα ήταν αδιάβαστος το λιγότερο αφού δεν ξεκίνησε με τους γρήγορους μπροστά κάτι που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν έκανε τις αλλαγές και τελικά το πλήρωσε στο φινάλε. Η Σλάβια για το πρωτάθλημα νίκησε με 2-0 την Σπάρτα Πράγας και παραμένει πρώτη και αήττητη.

Η Άρσεναλ νίκησε με 0-3 την ουραγό Σέφιλντ και δύσκολα θα προλάβει να κατακτήσει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. 

Οι αποδόσεις στα σημεία δεν έχουν αξία εκτός αν κάποιες προτιμήσει την κόντρα. Αντίθετα αξία βρίσκω στο over φοβούμενος μόνο το 0-0 αφού οι Τσέχοι για αυτό θα κατέβουν αλλά δεν πιστεύω να το καταφέρουν εκτός αν ο προπονητής των κανονιέρηδων πιαστεί πάλι αδιάβαστος. OVER

To be continued ……

Πρόταση

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ G/G

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ- ΓΡΑΝΑΔΑ G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.