Κόκκινος: Μια νίκη μισό πρωτάθλημα για τον Μέσι

Γρηγόρης Κόκκινος08 Μαΐου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Τα φαβορί πήγαν περίπατο την εβδομάδα ειδικά στην Ιταλία με την Γιουβέντους να σώζει την παρτίδα στο 90 και την Ίντερ να ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Ιταλίας. 

Δεν μπορώ να χωνέψω την ήττα της Μονακό αλλά αυτός που δεν θα μπορεί να την χωνέψει καλύτερα είναι ο προπονητής της ομάδας που αντί να κερδίζει 3-0 στο ημίχρονο έχασε με 2-3 από ομάδα που έπαιζε παίκτη λιγότερο. Στα δικά μας play off τα πρέπει και τα θέλω με τα μπορώ τα είδαμε την Τετάρτη και αναφέρομαι σε Άρη και Παναθηναϊκό που παίχτηκαν μεν αλλά….

Η Λιντς έχασε την περασμένη εβδομάδα με 2-0 από την Μπράιτον και υποδέχεται την Τότεναμ στην μετά Μουρίνιο εποχή που νίκησε με 4-0 την ουραγό Σέφιλντ με τρία γκολ του Μπέιλ. Από την στιγμή που έφυγε ο «κολλημένος» πιστεύω ότι η Τότεναμ μπορεί να πάρει το διπλό αν και θα ήθελα καλύτερη απόδοση. 

Η Ντόρτμουντ έκανε το καθήκον της και νίκησε με 0-2 την Βόλφσμπουργκ στην προσπάθεια που κάνει για να βγει στο champions league και υποδέχεται την Λειψία που νίκησε 2-0 την Στουτγάρδη και θεωρητικά έχει μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Η παρέα του Χάαλαντ θα συνεχίσει το κυνήγι της τέταρτης θέσης.

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει από την Βαλένθια με 1-0 το γύρισε όμως στο τελικό 2-3 και είναι ζωντανή στο κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η Ατλέτικο νίκησε την Έλτσε με 0-1 αλλά γλύτωσε το έμφραγμα στο φινάλε αφού οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι.

 Η απόδοση του άσσου κοντά στο 1,90 αξίζει το ρίσκο. Η Αζαξιό δύσκολα θα χάσει την παραμονή στην κατηγορία και προέρχεται από το εκτός έδρας 0-0 με την Πο. Το Παρίσι πέτυχε σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την Τουλούζ με 3-1 και παρέμεινε ζωντανή στην μάχη της ανόδου. Το διπλό δεν το λες ευκαιρία αλλά η ομάδα του Παρισιού έχει δείξει ότι μπορεί να ανέβει κατηγορία. 

Η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπολόνια στο 3-3 της περασμένης αγωνιστικής εκτός έδρας και υποδέχεται την Λάτσιο που προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-3 με την Τζένοα που την διατηρεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Διπλό το βλέπω αν και θα ήθελα καλύτερη απόδοση.

Η Σεντ Ετιέν δεν πάει για τίποτα και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-2 στην Μονπελιέ. Υποδέχεται την Μαρσέιγ που εμπιστευτήκαμε την περασμένη εβδομάδα αλλά μας «πούλησε» αφού ήταν κακή στο 1-1 με το Στρασβούργο. 

Αν δεν μπορεί να βγει Ευρώπη η Μαρσέιγ είναι άξια της μοίρας της. Διπλό θα παίξω. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός κόντρα στην ΑΕΚ και πήρε το διπλό με 1-2 και πλέον είναι καβάλα στο άλογο στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Ο Άρης ήταν απογοητευτικός με Ολυμπιακό έμεινε στο 1-1 και δείχνει ότι έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Το παιχνίδι αυτό προσφέρεται για γκολ και θα κρατήσω το OVER.

Η Γουέστ Χαμ νίκησε με 1-2 την Μπέρνλι συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις και παραμένει κοντά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Η Έβερτον ήταν απογοητευτική στο παιχνίδι με την Άστον Βίλλα και έχασε με 1-2 και μαζί την ευκαιρία να είναι σε τροχιά Ευρώπης. 

Σοβαρή ομάδα οι γηπεδούχοι άσσος. Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης και έχασε σημαντική ευκαιρία να πλησιάσει την ΑΕΚ στον βαθμό. Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχασε δίκαια με 1-2 και πλέον έχει μπλέξει για τα καλά. Είμαι σίγουρος ότι ο πολύς κόσμος θα πέσει στο Χ, προσωπικά βλέπω τους πράσινους να κερδίζουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από την νίκη με 2-0 κόντρα στην Οσασούνα που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά αποκλείστηκε εύκολα από τον τελικό του champions league από την Τσέλσι με 2-0. Η Σεβίλλη έχασε με 0-1 από την Μπιλμπάο και θεωρητικά έχει ελπίδες για τον τίτλο. Άσσο το βλέπω

To be continued …..

Πρώτη πρόταση

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ 2

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1

Δεύτερη πρόταση

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΙΨΙΑ 1

ΑΖΑΞΙΟ – ΠΑΡΙ 2

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2

Τρίτη πρόταση

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ OVER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ 1

Τέταρτη πρόταση

ΛΙΝΤΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.