Κόκκινος: Λεβερκούζεν θα ποντάρω

Γρηγόρης Κόκκινος18 Σεπτεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Ο τίτλος της περασμένης εβδομάδας ήταν πρωτάθλημα της πλάκας και φυσικά αφορούσε το Ελληνικό. Είδατε τα αποτελέσματα; Έσπασε ο Ολυμπιακός , τα ίδια και ο ΠΑΟΚ τόσο και ο Άρης. Αποτέλεσμα ; Οι παίκτες των μικρών αποδόσεων πήγαν κουβά όπως κάτι ανάλογο έγινε στην Ευρώπη με την Μάντσεστερ και την Παρί. Για αυτό ποντάρω μεγάλες αποδόσεις που τις βλέπεται σε τριάδες αλλά είπαμε ότι το προτιμότερο είναι τα μονά αποδεκτά. Ακόμα δεν βλέπω μεγάλες αποδόσεις που να αξίζουν το ρίσκο και μέχρι να βρούμε ένα μπούσουλα θα είμαι επιφυλακτικός αφού το ζητούμενο είναι να κερδίζουμε. Ειδικά στο δικό μας πρωτάθλημα μεγάλη προσοχή γιατί ότι έγινε στην πρεμιέρα μπορεί να το δούμε αρκετές φορές τώρα που δείχνουν να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.

Η Λάνς έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και προέρχεται από το διπλό με 2-3 στην έδρα της Μπορντό. Υποδέχεται την Λιλ που δεν ξεκίνησε καλά έχασε με 2-1 από την Λοριάν και δεν έχει καμία σχέση αγωνιστικά με την περσινή ομάδα. Θα πάω με την έδρα και θα κρατήσω τον άσσο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ουσιαστικός και σοβαρός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πήρε το διπλό με 0-1. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά κερδίζοντας με 4-0 τον Απόλλων Σμύρνης. Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο για σημείο αλλά πιστεύω ότι είναι παιχνίδι που μπορεί να δούμε γκολ και κρατάω το OVER

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν καλός για 30 περίπου λεπτά με τον Παναθηναϊκό αλλά μετά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να χάσει με 4-0. Ο Βόλος ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα και νίκησε με 2-1 την Λαμία δείχνοντας ότι μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Εξαιρετική η απόδοση του διπλού την κρατάω.

Η Στουτγάρδη δεν με πείθει σαν ομάδα και ας απέσπασε ισοπαλία στην Φρανκφούρτη με 1-1. Η Λεβερκούζεν έχασε μεν από την Ντόρτμουντ με 3-4 αλλά είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι εξαιρετική επιθετικά και κόντρα σε τέτοιες άμυνες όπως των γηπεδούχων μπορεί να κάνει τη δουλειά της και να πάρει το διπλό.

Η Τότεναμ προσγειώθηκε ανώμαλα μετά το 3-0 από την Κρύσταλ Πάλλας αφού παίζει σφιχτά να βάλει ένα γκολ και να το κρατήσει. Η Τσέλσι επικράτησε εύκολα με 3-0 απέναντι στην Άστον Βίλλα έχει ενισχυθεί και φυσικά μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος. Το διπλό δε το λες ευκαιρία αλλά το κρατάω.

Η Βερόνα δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα αφού έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες με τελευταία το 1-0 από την Μπολόνια. Ο Μουρίνιο ίδρωσε στο παιχνίδι με την Σασσουόλο αλλά στο τέλος χαμογέλασε στο 2-1 και είναι στην κορυφή έχοντας κάνει το τρία στα τρία. Ελπίζω να μην μας το χαλάσει τώρα που τον ποντάρουμε….

Η Βόλφσμπουργκ είναι καλά έχει ξεκινήσει μόνο με νίκες με τελευταία το 0-2 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιτ ενώ στην Ευρώπη μου έδειξε μάλλον ότι δεν την ενδιαφέρει και τόσο. Η Φρανκφούρτη δεν έχει ξεκινήσει καλά ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Στουτγάρδη και έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Κρατάω τον άσσο

Η Λαμία έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-1 από τον Βόλο. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει τον Ατρόμητο και έμεινε στο 0-0. Η απόδοση του διπλού είναι αστεία αντίθετα το 2-3 γκολ μοιάζει ότι αξίζει τον κόπο αφού ο Γρηγορίου ειδικά με τέτοιους αντιπάλους παίζει πολύ κλειστά.

Η Γιουβέντους έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα δεν έχει νίκη μετά από τρεις αγώνες και προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Νάπολι. Από την άλλη η Μίλαν έχει μόνο νίκες με τελευταία το 2-0 απέναντι στην Λάτσιο. Δεν θα κρατήσω σημείο αλλά όπως είναι οι δυο ομάδες μου αρέσει το G/G και OVER

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΤΣΕΛΣΙ 2

ΒΕΡΟΝΑ – ΡΟΜΑ 2

Δεύτερη πρόταση

ΛΑΝΣ – ΛΙΛ 1

ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 1

Τρίτη πρόταση

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ OVER

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- ΒΟΛΟΣ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.