Στήλες Real Player

«Real player»: Η Μπριζ διεκδικεί πρωτάθλημα

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Σωστή προσέγγιση είχαμε στα περισσότερα με παιχνίδια με εξαίρεση αυτό ανάμεσα στην Παρί και την Λυών. Στα υπόλοιπα αν το κοράκι έδινε ένα πέναλτι στο παιχνίδι της Έβερτον από τα δυο τουλάχιστον που είδαμε θα είχαμε μια τρομερή τριάδα την περασμένη εβδομάδα. 

 Στο δικό μας πρωτάθλημα μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης μάλλον τελείωσε η μάχη του τίτλου αφού όλοι δούλεψαν για την ΑΕΚ που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και νίκησε με 3-0. Μαθηματικά μπορεί να κάνετε υπολογισμούς αλλά λέω να τους ξεχάσετε αφού πρώτον ζούμε στην Ελλάδα και δεύτερον το ότι δεν έδωσε ένα τέτοιο πέναλτι του πράσινους για μένα ήταν μήνυμα.

Η Μπάγερν ήταν καταιγιστική στο παιχνίδι στο Βερολίνο επικράτησε με 1-5 ότι και να γίνει θα βγει champions league και έχει την εβδομάδα που έρχεται παιχνίδι με την Ρεάλ. Η Φρανκφούρτη νίκησε 3-1 την Άουγσκμπουργκ και θεωρητικά δεν έχει κλειδώσει την έξοδο στην Ευρώπη. Θα ρισκάρω στο διπλό.

Η Γιουβέντους συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και στο τελευταίο παιχνίδι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από το τελικό 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κάλιαρι. Η Μίλαν έχασε από την πρωταθλήτρια Ίντερ στο ντέρμπι αλλά δεν χάνει την δεύτερη θέση. Επειδή οι γηπεδούχοι είναι χάλια διπλό.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε από τον Παναιτωλικό με 0-2 αφού δεν κινδυνεύει και οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν ότι κάνουν περισσότερο αγγαρεία στην διαδικασία. Ο ΟΦΗ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Βόλο με 2-1 και θεωρητικά με ένα βαθμό καθαρίζει. Βολικό το Χ

Τον Παναιτωλικό τον πίστεψα και μας δικαίωσε στην Τρίπολη αφού με την μαγκιά του πήρε το διπλό με 0-2 και κατά τη γνώμη μου είναι στο χέρι του να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Ατρόμητος «ξέχασε» να κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο με την Κηφισιά και έχασε με 1-2. Άσσος

Η Λάτσιο μετά τη νίκη της με 0-1 στην έδρα της Τζένοα είναι σε τροχιά Ευρώπης και σίγουρα δεν θέλει να χαλάσει ότι έχτισε από την ώρα που άλλαξε προπονητή. Η Βερόνα πέτυχε τεράστια νίκη στην Ουντιζέζε στη μάχη που δίνει να παραμείνει στην κατηγορία. Κρατάω τον άσσο.

Η Γκενκ έχασε την Τετάρτη από την Μπριζ με 4-0 και μαζί έδαφος για την μάχη του τίτλου αλλά δεν βλέπω να χάνει την έξοδο στην Ευρώπη. Η Μπριζ πετάει από την ώρα που έφυγε ο προπονητής μπορεί να έχει Ευρώπη εγώ όμως θα την ποντάρω στο διπλό γιατί διεκδικεί πρωτάθλημα.

Η Νάπολι έχασε και από την Έμπολι που παλεύει να παραμείνει κατηγορία με 1-0 και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις. Η Ρόμα ναι ηττήθηκε από την Μπολόνια με 1-3 αλλά έχασε από ομάδα που παίζει καλά και τελειώνω εδώ. Διπλό θα παίξω

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κακός το τελευταίο διάστημα δείχνει έχει χάσει την φόρμα του και στο τελευταίο παιχνίδι ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Λαμία εκτός έδρας. Η ΑΕΚ νίκησε πολύ εύκολα τον Παναθηναϊκό με 3-0 και είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διπλό

To be continued ……….

Πρώτη πρόταση

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1

ΛΑΤΣΙΟ – ΒΕΡΟΝΑ 1

ΓΚΕΝΚ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2

Δεύτερη πρόταση

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΙΛΑΝ 2

ΝΑΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ 2

Σύστημα 2-3

Τρίτη πρόταση

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ Χ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.