Κόκκινος: Επιστρέφει στις νίκες ο ΠΑΣ

Γρηγόρης Κόκκινος06 Νοεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Δεν έχουμε άσχημες επιλογές αλλά η χημεία μας τα χάλασε για μια ακόμη φορά. Η Μίλαν έκανε το καθήκον της κάτι που δεν έκανε και η Λαμία για να είμαστε 100% εύστοχοι στην Ελληνική τριάδα. Μιας και μιλάμε για Ελλάδα πιστεύω ότι δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που δεν είδε πόσο κακός ήταν ο διαιτητής στο ΑΕΚ – Άρης και πόσο επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. 

Έγιναν και άλλα η ιστορία Ελληνική διαιτησία δεν τελειώνει ποτέ και έχω καταλήξει ότι τσάμπα χάνουμε χρόνο και ασχολούμαστε με κάτι που δεν λέει να αλλάξει ποτέ. Θα ρισκάρω πάντως αυτό το τριήμερο με περισσότερες επιλογές από Ελλάδα και θα παρακολουθήσω στην Σούπερλιγκα 2 είναι νωρίς να ποντάρουμε κάτι εκεί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το τελικό 1-1 είναι δίκαιο. Ο Παναιτωλικός μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα κάνει κοιλιά έχασε από τον Ολυμπιακό με 1-2 και έχοντας την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα θα έχει πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία. Άσσος.

Η Θέλτα ήρθε ισόπαλη 0-0 με την καλή φέτος Βαγιεκάνο αλλά έχει τεράστιο πρόβλημα στην έδρα της που μετράει μια νίκη και πέντε ήττες. Υποδέχεται την Μπαρτσελόνα που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αλαβές και σε τέσσερις εκτός έδρας αγώνες έχει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Πιστεύω μετά την απομάκρυνση του Κούμαν κάτι αλλάξει. Διπλό.

Η Λειψία την πάτησε στο φινάλε του αγώνα με την Φρανκφούρτη και ήρθε ισόπαλη 1-1 και υποδέχεται την Ντόρτμουντ που νίκησε με την Κολωνία με 2-0 αλλά χωρίς τον Χάαλαντ δείχνει ότι έχει χάσει πάρα πολύ από την δύναμη της ενώ πίσω δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση. Βλέπω νίκη της Λειψίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας αλλά έχασε με κόκκινη κάρτα τον καλύτερο του ποδοσφαιριστή τον Μπαράλες. Η Λαμία βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Ατρόμητο αλλά βρήκε απαντήσεις όχι όμως για να πάρει και τη νίκη στο τελικό 2-2. Προκλητική η απόδοση του διπλού.

Την Βαλένθια την κυνήγησα πολλές φορές και δεν την έπιασα και πήρε τη νίκη κόντρα στην Βιγιαρεάλ με 2-0 σε ένα παιχνίδι που έδωσε γήπεδο στην αντίπαλο της. Η Ατλέτικο νίκησε εύκολα την Μπέτις με 3-0 αλλά δεν πείθει με το ποδόσφαιρο που παίζει. Πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο στον άσσο σε αυτή την απόδοση.

Ο Βόλος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ιωνικό και δείχνει ότι με τις μικρές ομάδες έχει πρόβλημα να δημιουργήσει. Ο Άρης φωνάζει με το δίκιο του για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ που έχασε με 2-1 αφού σίγουρα τα σφυρίγματα επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Άρης.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και έμεινε στο 0-0 και φάνηκε ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει αρκετά πράγματα να διορθώσει στην ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Απόλλων Σμύρνης με 4-1 και θέλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Αν μπορεί θα φανεί στο παιχνίδι που πιστεύω ότι το έχει. Διπλό.

Η Οσασούνα δεν κάνει κακή πορεία στο πρωτάθλημα αν και προέρχεται από την ήττα από την Σεβίλλη με 2-0. Η Σοσιεδάδ έμεινε στο 1-1 με την Μπιλμπάο και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο στην βαθμολογία αφού είναι πρώτη. Δεν βρίσκεται τυχαία εκεί για αυτό και κρατάω το διπλό.

Η Μίλαν συνεχίζει να πηγαίνει τρένο και οδηγό τον Ιμπραίμοβιτς νίκησε μέσα στο Ολύμπικο την Ρόμα με 1-2. Η Ίντερ νίκησε την Ουντινέζε με 2-0 βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά βρίσκεται και επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μπορεί να είμαι Ίντερ αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσει η Μίλαν.

To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΘΕΛΤΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2

ΛΕΙΨΙΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2

Δεύτερη πρόταση

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2

ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ 1

Τρίτη πρόταση

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΜΙΑ 2

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΡΗΣ 2

Μονό αποδεκτό
ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.