Κόκκινος: Έχω από όλα και Ευρώπη και Ελλάδα

Γρηγόρης Κόκκινος15 Φεβρουαρίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Επιστροφή και πάλι στις Ευρωπαϊκές βραδιές με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για το champions league. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν μεγάλα η μικρά φαβορί και θέλει μεγάλη προσοχή στο τι ποντάρουμε. Έχοντας την εικόνα των ομάδων από τα πρωταθλήματα τους θα κάνουμε την προσέγγιση μας. 

Υπάρχει φυσικά και Ελληνικό ενδιαφέρον τόσο από Ολυμπιακό όσο και ΠΑΟΚ, που αν θέλουν να έχουν μεγαλύτερα έσοδα στο μέλλον θα πρέπει να περάσουν στην επόμενη φάση της κάθε διοργάνωσης που συμμετέχουν. Η Παρί στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε τη Ρεν με 1-0 και είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Γαλλία αφού έχει δεκατρείς βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και δεν βρίσκω τον τρόπο να την φτάσουν. Η Ρεάλ είναι πρώτη με πέντε βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Σεβίλλη και στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Βιγιαρεάλ.. Πιστεύω ότι η Παρί μπορεί να πάρει τη νίκη.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας προηγήθηκε στο ντέρμπι με 0-2 της Πόρτο αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στο τελικό 2-2. Μάντσεστερ Σίτυ νίκησε εύκολα εκτός έδρας την Νόριτς με 0-4 και η διαφορά των εννέα βαθμών από την δεύτερη Λίβερπουλ δύσκολα θα καλυφτεί. Φυσικά και έχει προβάδισμα η ομάδα του Γκουαρντιόλα αλλά οι αποδόσεις δεν αξίζουν να ασχοληθούμε .

Η Ίντερ ήρθε ισόπαλη με την Νάπολι με 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση και είδε την Μίλαν να την προσπερνάει στην βαθμολογία με ένα παιχνίδι όμως λιγότερο. Η Λίβερπουλ νίκησε δύσκολα την Μπέρνλι με 0-1 και δεν δείχνει να είναι στα καλύτερα της. Εδώ η επιλογή μου χωρίς συναίσθημα αλλά βάση αποδόσεων θα είναι ο άσσος εκτός αν η διαφορά γίνει από τους πάγκους των δυο ομάδων αφού ο Κλοπ είναι πολύ ανώτερος του Ινζάγκι που τον φοβάμαι να σας πω την αμαρτία μου.

Η Σάλτσμπουργκ οδηγεί την κούρσα στην Αυστρία και στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε και μάλιστα με ανατροπή 1-2 την Ραπίντ Βιέννης. Η Μπάγερν έφαγε ντόρτι από την Μπόχουμ γνώρισε την ήττα με 4-2 και απογοήτευσε αμυντικά και ας μην χάνει το πρωτάθλημα στην Γερμανία. Αυτό είναι παιχνίδι για πολλά γκολ και τίποτε περισσότερο χωρίς να λέω ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία το over 3.5.

H Μίντιλαντ έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι αρκετό καιρό και υποδέχεται έναν ΠΑΟΚ που έχει δείξει ότι είναι στρωμένη ομάδα που σκοράρει αλλά και δέχεται αρκετά εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι θα δούμε παιχνίδι με γκολ και από τις δυο ομάδες και η επιλογή μου θα είναι το g/g@over.

Η Λειψία νίκησε στο πρωτάθλημα με 3-1 την Κολωνία πηγαίνει καλά και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Υποδέχεται την Σοσιεδάδ που νίκησε με 2-0 την Γρανάδα αλλά είναι ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δύσκολα πετυχαίνει γκολ. Οι Γερμανοί έχουν προβάδισμα νίκης και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν στο πρώτο παιχνίδι.

Η Πόρτο προέρχεται από το ισόπαλο 2-2 με την Σπόρτινγκ αλλά δεν βλέπω πως θα χάσει το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Η Λάτσιο νίκησε με 3-0 την Μπολόνια και είναι στην έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι οι Πορτογάλοι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη και κρατάω τον άσσο.

Ο Παναιτωλικός παρά το 0-0 στην Ριζούπολη είναι ομάδα που βγάζει γκολ στα παιχνίδια του αλλά και δέχεται αφού απλά ο Αναστασίου δεν κάνει άμυνα. Η Λαμία μπορεί να έχασε εύκολα από τον Παναθηναϊκό με 2-0 αλλά ξέρει να βγάζει κόντρα επιθέσεις και να «κλέβει» αποτελέσματα. G/G@OVER

Ο Ατρόμητος έχασε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ και υποδέχεται τον ΟΦΗ που νίκησε με 2-1 τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι κάνουν τεράστιο αγώνα για να παραμείνουν στην κατηγορία και οι Κρητικοί δείχνουν ότι θα είναι στα play off. Όπως βλέπω την αναμέτρηση περιμένω να δούμε αρκετά τέρματα.

To be continued ………

Πρώτη πρόταση

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

ΙΝΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ OVER 3,5

Δεύτερη πρόταση

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΠΑΟΚ G/G@OVER

ΛΕΙΨΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1

ΠΟΡΤΟ – ΛΑΤΣΙΟ 1

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ G/G@OVER

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.