Κόκκινος: Έχει «καταρρεύσει» ο Άρης

Γρηγόρης Κόκκινος15 Μαΐου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Φτάνουμε στο τέλος των μεγάλων πρωταθλημάτων και «δυστυχώς» πολλά έχουν κριθεί με αποτέλεσμα να περιορίζονται οι επιλογές μας. Η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός διεκδίκησης του τίτλου η Ίντερ η Μπάγερν η Σίτυ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας το κατέκτησαν όπως και ξεκαθάρισαν τα περισσότερα πράγματα στην Ελλάδα τόσο στα play off όσο και στα play out. Θα επικεντρωθούμε σε ομάδες που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη ή δείχνουν ικανές να αποφύγουν τον υποβιβασμό αφού μόνο εκεί φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον.

Η Χέρτα δείχνει να έχει ξυπνήσει τις τελευταίες αγωνιστικές και προέρχεται από το διπλό με 1-2 με την ουραγό Σάλκε. Η Κολωνία έχασε στην έδρα της με 1-4 από την Φράιμπουργκ και με την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας δεν βρίσκω τον τρόπο να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα ανοιχτεί η Κολωνία και θα κερδίσει η Χέρτα. Η Γιουβέντους νίκησε με 1-3 στην έδρα της Σασουόλο και απέχει ένα βαθμό από τις θέσεις που οδηγούν στο champions league. Η Ίντερ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά δεν «χαρίστηκε» στην Ρόμα που την νίκησε με 3-1. Καλύτερη ομάδα η Ίντερ αλλά αυτός που καίγεται είναι και ικανός οπότε αξίζει ο άσσος σε αυτή την απόδοση.

Η Ρόμα δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ίντερ έχασε με 3-1 και έμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει να την διατηρήσει προκειμένου να βγει Ευρώπη. Η Λάτσιο μετά το 1-0 με την Πάρμα είναι 6η και λογικά εκεί θα μείνει. Καλύτερη ομάδα η Λάτσιο αξίζει η απόδοση του διπλού. Η Ρίο Άβε κινδυνεύει μετά την ήττα από την Σάντα Κλάρα με 1-0 αφού είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Η Πόρτο είναι δεύτερη με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Μπενφίκα και προέρχεται από το 5-1 κόντρα στην Φαρένσε. Δεν πιστεύω να χαριστεί η ομάδα του Κονσεισάο. Διπλό. Η Μπράιτον έχασε με 2-1 από την Γουλβς αλλά απέχει δέκα ολόκληρους βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού . Η Γουέστ Χαμ κατοχή είχε ευκαιρίες έκανε αλλά αφού δεν σκόραρε έχασε από την Έβερτον με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει μια εξαιρετική χρονιά και πιστεύω ότι θα πάρουν το διπλό.

Η Τότεναμ θέλει να βγει στην Ευρώπη αλλά έχασε από την Λιντς με 3-1 και όλα είναι οριακά. Η Γουλβς νίκησε την Μπράιτον με 2-1 δεν κινδυνεύει δεν προλαβαίνει να βγει στην Ευρώπη αλλά στα παιχνίδια της μπαίνουν γκολ. Θα κρατήσω το over και όχι τον άσσο αφού δεν εμπιστεύομαι την Τότεναμ.

Η Στουρμ Γκρατς υποδέχεται την Ραπίντ Βιέννης σε ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δυο ομάδες στο κυνήγι της Ευρώπης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 με την Τιρόλ και η Ραπίντ από την ήττα με 2-0 από την Σάλτσμπουργκ. Θα εμπιστευθώ την δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και το διπλό.

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με τον Αστέρα στην Τρίπολη σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε αλλά και να χάσει. Ο Άρης δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό και δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Πιστεύω ότι η ομάδα της ΑΕΚ θα βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη και κρατάω τον άσσο. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση μετά και την απόλυση του προπονητή και τα όσα ακούγονται για πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Προέρχεται από το 0-0 με τον Άρη και υποδέχεται τον Ολυμπιακό που νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Αξίζει σε αυτή την απόδοση το διπλό.

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ολυμπιακό με 1-0 αλλά είναι πολύ βελτιωμένος στα play off και με νίκη κλειδώνει την δεύτερη θέση. Ο Αστέρας δεν χαρίζεται σε καμία ομάδα και ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ την Τετάρτη στην Τρίπολη. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί και θα πάρει τη νίκη. Η Βιγιαρεάλ είναι κυκλοθυμική αφού έχασε στην έδρα με 2-4 από την Θέλτα και νίκησε μέσα στην έδρα της Βαγιαδολίδ με 0-2 στην προσπάθεια που κάνει για να βγει στην Ευρώπη, Η Σεβίλλη είναι εξαιρετική και προέρχεται τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Βαλένθια και παραμένει στην πρώτη τετράδα. Παιχνίδι με γκολ περιμένω. OVER

To be continued …..

Πρώτη πρόταση

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ 1

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΠΟΡΤΟ 2

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 2

Δεύτερη πρόταση

ΧΕΡΤΑ – ΚΟΛΩΝΙΑ 1

ΡΟΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ 2

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

Τρίτη πρόταση

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1

Τέταρτη πρόταση

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.