Κόκκινος: Έχει καλή ομάδα ο Ιωνικός

Γρηγόρης Κόκκινος11 Δεκεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Σημεία βγάλαμε χημεία δεν είχαμε την περασμένη εβδομάδα. 

Να είναι καλά η Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα που με ξελάσπωσε. Αυτό που θέλω να σταθώ είναι η Μπαρτσελόνα. Την κυνήγησα πόσες φορές στην κόντρα αλλά δεν μας έκανε το χατίρι. 

Πέρα όμως από το στοίχημα είναι τραγικό να βλέπεις αυτή την ομάδα να βρίσκετε σε αυτό το χάλι και να μην μπορεί να κάνει τίποτα με την Μπάγερν, με αποτέλεσμα να μένει έξω από την συνέχεια του θεσμού μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε σε αυτό το κουπόνι.

Η Άρσεναλ έκανε μια κακή εμφάνιση με την Έβερτον και ενώ προηγήθηκε με 0-1 έχασε στο τέλος του αγώνα με 2-1, Η Σαουθάμπτον δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από την Μπράιτον στο φινάλε του αγώνα και δεν πήρε τη νίκη. Οι Άγιοι παίζουν καλύτερα εκτός από ότι εντός και μπορούν να κάνουν το διπλό.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και από εκεί και πέρα πήρε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στην ήττα με 1-0. Ο Ατρόμητος «ξέσπασε» στον Απόλλων Σμύρνης και νίκησε με 4-1. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγάλει αντίδραση και να δούμε παιχνίδι με αρκετά γκολ. Over

H Βόλφσμπουργκ έχασε με 2-0 από την εξαιρετική φέτος Μάιντς ενώ στο champions league έχασε την πρόκριση στον εντός έδρας αγώνα από την Λιλ. Η Στουτγάρδη προηγήθηκε με 2-0 της Χέρτα αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και το παιχνίδι τελείωσε 2-2. Πιστεύω σε νίκη των γηπεδούχων με over.

Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαίο διπλό στο Βόλο 1-2 αποτέλεσμα που μετράει στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Ιωνικός πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ με 3-2 και δείχνει εξαιρετική και συγκροτημένη ομάδα. Πιστεύω ότι η απόδοση του διπλού αξίζει τον κόπο.

Από την Βαλένθια δεν περίμενα στο διπλό με την Θέλτα με 1-2 για να γράψω ότι είναι καλή ομάδα που αδικεί τον εαυτό της απλά όποτε την τίμησα δε με δικαίωσε. Αντιμετωπίζει την Έλτσε που νίκησε με 3-1 την Κάντιθ ομάδα με την χειρότερη άμυνα της Ισπανίας. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over θα τιμηθεί.

H Oυντινέζε έχασε από την Έμπολι με 3-1 κάνει μέτρια πορεία έχει πολλές ισοπαλίες στα παιχνίδια της. Η Μίλαν δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 2-0 και να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τώρα που αποκλείστηκε από την Ευρώπη μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Διπλό

Η Λιλ είναι σε καταπληκτική κατάσταση κι ας δυσκολεύτηκε να γυρίσει το παιχνίδι με την Τρουά από 0-1 σε 2-1. Καλή ομάδα είναι και η Λυών που ήρθε ισόπαλη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπορντό και θα είναι και πιο κουρασμένη αφού έπαιζε Ευρώπη μια μέρα αργότερα από την Λιλ. Άσσο το βλέπω

Η Ρεν έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Σεντ Ετιέν με 0-5 και μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι τώρα πορεία της που την βρίσκει στην δεύτερη θέση. Η Νις δεν είναι κακή ομάδα αλλά στραβοπάτησε στην έδρα της με το Στρασβούργο και έχασε με 0-3. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά θα τιμήσω την έδρα.

Η Βερόνα έκανε μια απίστευτη ανατροπή στο παιχνίδι με την Βενέτσια και το 3-0 το έκανε 3-4 σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της αγωνιστικής. Η Αταλάντα πήρε το διπλό μέσα στην Νάπολι με 2-3 και δείχνει πραγματικά ασταμάτητη. Το διπλό με πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μου.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-3 τον ΟΦΗ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 και είναι πρώτος στην βαθμολογία με διαφορά έξι πόντων από την δεύτερη ΑΕΚ. Ο Άρης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και έχει εξαιρετική ψυχολογία. Πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να πάρει την ισοπαλία. Χ

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ 2

ΛΙΛ – ΛΥΩΝ 1

ΡΕΝ – ΝΙΣ 1

Δεύτερη πρόταση

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1 & OVER

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΛΤΣΕ 1 & OVER

ΒΕΡΟΝΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2 & OVER

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ OVER

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Χ

Μονό αποδεκτό

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.