Κόκκινος: Έχει καλές επιλογές στη Γαλλία

Γρηγόρης Κόκκινος12 Μαρτίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι στα play out δεν βρίσκω κίνητρο για αρκετές ομάδες που συμμετέχουν. Αυτοί που κινδυνεύουν θα δώσουν τη μάχη τους εντάξει αλλά οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια. Τι να ποντάρεις όμως σε αυτές τις αναμετρήσεις όταν θα σκέφτονται ήδη τις διακοπές ; Εδώ ίσως έχει αξία να γνωρίζεις τις ενδεκάδες και ανάλογα να ασχοληθείς αλλά και πάλι δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για τίποτα. Θα δούμε τι θα γίνει και ας πάμε να δούμε τι κρατάμε σε αυτό το κουπόνι.

Στην Πορτογαλία η Φαμαλικάο μετά τις μεταγραφές που έκανε την περίοδο του Ιανουαρίου έχει βελτιωθεί και έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη παρά την ήττα της την περασμένη εβδομάδα από την Γκιμαράες με 2-1, Η Σάντα Κλάρα νίκησε την Βιζέλα με 3-1 και στην αναμέτρηση περιμένω να δούμε γκολ.

Η Μονπελιέ έχασε από τη Ναντ με 2-0 δε πρόκειται να κινδυνέψει ούτε βλέπω και το πώς μπορεί να βγει στην Ευρώπη. Η Νις προέρχεται από την σπουδαία νίκη κόντρα στην Παρί που την έφερε μόνη δεύτερη στην βαθμολογία και αν θέλει να παραμείνει και μπορεί και λογικά θα πάρει το διπλό.

Η Παρί έχασε με 1-0 από την Νις ενώ το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ για το θεσμό του champions league μετά την ήττα με 3-1. Ο Μπορντό έχασε από την Τρουά με 0-2 και είναι πλέον τελευταία στην βαθμολογία. Η Παρί τρώει γκολ από όλους και το g/g έχει αξία.

Η Βερόνα κάνει εξαιρετική χρονιά με τον Τούντορ στον πάγκο προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με την Φιορεντίνα και υποδέχεται την Νάπολι που ήταν η μεγάλη χαμένη της περασμένης αγωνιστικής στο ντέρμπι με την Μίλαν όπου και γνώρισε την ήττα με 0-1. Η Βερόνα και τρώει και βάζει γκολ.

Η Άντερλεχτ νίκησε την Οστάνδη με 3-0 είναι στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και διεκδικεί την έξοδο της στην Ευρώπη έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση . Η Αντβέρπ νίκησε με 2-1 την Μπέερσχοτ και είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η απόδοση του διπλού είναι προκλητική και θα το τιμήσω.

Η Λυών πέρασε από την έδρα της Λοριάν με 1-4 απέχει τρεις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και δείχνει να είναι στα καλύτερα της αυτή την περίοδο. Η Ρεν είναι καλή νίκησε την Ανζέ με 2-0 και είναι η ομάδα με την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Θα ρισκάρω στον άσσο είναι μια μέρα πιο ξεκούραστη….

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ιδανικά την χρονιά μετά τη νίκη με 0-2 μέσα στο Περιστέρι και θα παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι η ομάδα που πείθει λιγότερο από όλες σε αυτή την περίοδο. Περιμένω να δούμε γκολ στο παιχνίδι και θα ρισκάρω στο over

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λαμία με 0-2 την τελευταία αγωνιστική αλλά παραμένει ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 στο Βόλο και δικαιώθηκε με την επιστροφή των πέντε βαθμών που του επέτρεψε την συμμετοχή στα play off. Το g/g@over έχει αξία

Η Μπρεστ πήρε το διπλό στην έδρα της Λανς με 0-1 και δεν πρόκειται να κινδυνέψει να πέσει κατηγορία ενώ δεν προλαβαίνει και την Ευρώπη. Η Μαρσέιγ έχασε από την Μονακό με 0-1 αφού δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και είναι πλέον τρίτη. Κρατάω το διπλό.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΙΣ 2

ΛΥΩΝ – ΡΕΝ 1

ΜΠΡΕΣΤ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2

Δεύτερη πρόταση

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ OVER

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ G/G

ΒΕΡΟΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ G/G & OVER

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ OVER

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G & OVER

Μονό αποδεκτό

Μονό αποδεκτό ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΑΝΤΒΕΡΠ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.