Κόκκινος: Δεν είναι καλό το κλίμα στη Νάπολι

Γρηγόρης Κόκκινος13 Φεβρουαρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Πολλά «περίεργα» αποτελέσματα σε όλα τα πρωταθλήματα για τα οποία όμως υπάρχει εξήγηση. Λόγο της πανδημίας έχουν αλλάξει κατά πολύ τα οικονομικά δεδομένα των ομάδων ψάχνουν για έσοδα και αν εξαιρέσουμε την Αγγλία στις υπόλοιπες χώρες πολλές ομάδες κινδυνεύουν με τα τεράστια χρέη που δημιουργούνται. Επίσης τα συνεχόμενα παιχνίδια όχι μόνο στο δικό μας πρωτάθλημα είναι λογικό να δυσκολεύουν τις ομάδες να έχουν σταθερή απόδοση αφού είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχουν κάτι τέτοιο βιολογικά.

Η Λέστερ έχει μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι ήρθε  ισόπαλη 0-0 με την Γούλβς και έμαθε να ζει και χωρίς τον Βάρντι. Η Λίβερπουλ των χιλίων προβλημάτων από τους τραυματισμούς έχασε στο ντέρμπι με 1-4 από την Μάντσεστερ Σίτυ. Πιστεύω ότι έχει αξία ο άσσος. Η Στουτγάρδη έχασε στο τελευταίο παιχνίδι από την Λεβερκούζεν με 5-2 και πληρώνει την κακή της αμυντική λειτουργία. Η Χέρτα ήταν βελτιωμένη στο παιχνίδι με την Μπάγερν αλλά όταν χάνεις αυτά που δεν χάνονται έρχεται λογικά η ήττα με 0-1. Η Χέρτα  δεν με πείθει και δίνω προβάδισμα στον άσσο. Η Σεβίλλη είναι ανεβασμένη νίκησε την Χετάφε με 3-0 είναι μόνη τέταρτη και στο θεσμό του κυπέλου νίκησε με 2-0 την Μπαρτσελόνα . Η είναι τελευταία αλλά φιλότιμη όπως και στο παιχνίδι με την Ρεάλ που το πάλεψε αλλά έχασε τελικά με 1-2. Δεν θα μπλέξω με σημείο αλλά θα ρισκάρω στο G/G .

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε εξαιρετική κατάσταση προέρχεται από ένα σερί έξι νικών με τελευταία αυτή μέσα στο Βόλο με 0-1. Η Λαμία συνεχίζει να έχει σημαντικό βαθμολογικό πρόβλημα με μόλις δυο νίκες στο πρωτάθλημα και δεν αγωνίσθηκε το περασμένο Σάββατο με την ΑΕΛ εξαιτίας των δελτίων των φιλοξενούμενων. Άσσος. Η Νάπολι δεν είναι καλά εξαιτίας της κόντρας του Γκατούζο με τον πρόεδρο και έχασε την περασμένη εβδομάδα από την Τζένοα με 2-1. Η Γιουβέντους είναι σε καλή κατάσταση και προέρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ρόμα. Με αυτό το κλίμα στους γηπεδούχους και με την φόρμα της Γιουβέντους θα παίξω διπλό.

Ο Άρης έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την ΑΕΚ και νίκησε με 0-2 ενώ στο θεσμό του κυπέλου έχασε με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Ο Παναιτωλικός έχασε και από τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού η άμυνα του είναι το λιγότερο τραγική και δύσκολα θα αποφύγει τις περιπέτειες. Μου αρέσει το OVER που μπορεί να το βγάλει και μόνος του ο Άρης. Η Χετάφε έχασε την περασμένη εβδομάδα με 2-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας μόλις μια τελική προσπάθεια στο παιχνίδι και έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα. Η Σοσιεδάδ νίκησε με 4-1 την Κάντιθ και αν δεν είχε πολλές ισοπαλίες θα ήταν ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Διπλό θα παίξω. Η Ρεν σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Λανς αλλά κρατάει ακόμα την πέμπτη θέση στην βαθμολογία. Η Σεντ Ετιέν νίκησε με 1-0 την Μετς αλλά παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία του Γαλλικού πρωταθλήματος. Δεν το λες ευκαιρία τον άσσο αλλά η απόδοση είναι δίκαιη.

Η Ζυρίχη προηγήθηκε στο παιχνίδι με την ουραγό Βαντούζ αλλά έχασε τελικά με 3-2. Η Βασιλεία προηγήθηκε 2-0 της Σιόν έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά δέχθηκε δυο γκολ στο τελικό 2-2 της περασμένης εβδομάδας. Θα προτιμήσω το διπλό το οποίο και θα κρατήσω σε καλή απόδοση.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-3 τον Ατρόμητο την περασμένη εβδομάδα και είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αφού απέχει μόλις δυο βαθμούς. Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ με 3-0 και στο παιχνίδι κυπέλου με τον Άρη ξεκούρασε όλη την βασική ενδεκάδα. Το over πληρώνει καλά. Η Μπορντό προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες με τελευταία αυτήν από την Μπρεστ με 2-1. Η Μαρσέιγ έχασε από την Παρί με 0-2 παρά την καλή της εμφάνιση και μαζί τον καλύτερο της ποδοσφαιριστή Παγιέτ που αποβλήθηκε. Η Μπορντό βγάζει OVER και πιστεύω ότι έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

To be continued …..

Πρώτη πρόταση

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΧΕΤΑΦΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2

ΡΕΝ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1

Δεύτερη πρόταση

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΟΥΕΣΚΑ G/G

ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2

Τρίτη πρόταση

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΛΑΜΙΑ 1

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER

Τέταρτη πρόταση

ΛΕΣΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1

ΜΠΟΡΝΤΟ –ΜΑΡΣΕΙΓ 1@OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.