Κόκκινος: Αξίζει το διπλό της Τότεναμ

Γρηγόρης Κόκκινος01 Νοεμβρίου 2022

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Τα ψέματα τελειώσανε και οι άξιοι θα προχωρήσουν στην Ευρώπη ενώ αυτοί που δεν δικαιολόγησαν την παρουσία τους θα μείνουν εκτός. Πράγματα και θαύματα την περασμένη εβδομάδα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό του ο ποδοσφαιριστής της Σαχτάρ που έχασε το γκολ σε κενή εστία. Μας βγήκε στο Χ2 ο Ολυμπιακός και μας πέταξε έξω η Μπόντο που έχασε από την «αδιάφορη» Ζυρίχη. Η Φέγενορντ έχασε ένα σκασμό ευκαιρίες και στο τέλος και τον αγώνα μαζί. Η Ατλέτικο έστειλε στον κουβά όλο τον πλανήτη αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι. Προχωράμε παρακάτω.

Η Μαρσέιγ δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα και χάνει δικά της παιχνίδια στην κυριολεξία ενώ έχασε στην Γερμανία από την Φρανκφούρτη με 2-1. Η Τότεναμ έμεινε στο 1-1 με την Σπόρτινγκ και ο Κόντε ακόμα φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Κέιν. Θα κρατήσω το διπλό.

Η Σαχτάρ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το διπλό στην Σκωτία και να είναι με άλλον αέρα στο παιχνίδι απέναντι στην Λειψία και έμεινε στο 1-1. Η Λειψία νίκησε την Ρεάλ με 3-2 και πάει για δυο αποτελέσματα αφού δεν πρέπει να χάσει για να μην αποκλειστεί. Περιμένω παιχνίδι με γκολ.

Η Γιουβέντους μετά την ήττα από την Μπενφίκα με 4-3 κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης αν η Μακάμπι πάρει κάτι από την ομάδα της Πορτογαλίας εκτός αν κερδίσει την Παρί. Η Παρί συνέτριψε με 7-2 την Μακάμπι και έχει προκριθεί στην επόμενη φάση. Κάτι μου λέει ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο.

Η Καραμπάκ έχασε στην Γαλλία από την Ναντ με 2-1 και κινδυνεύει να πέσει στην τρίτη θέση του ομίλου αν δεν νικήσει και πάρει διπλό η Ναντ από τον Ολυμπιακό. Η Φράιμπουργκ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να χάσει και κρατάει δυνάμεις για το πρωτάθλημα και καλά κάνει. Άσσο κρατάω

Ο Ολυμπιακός έκανε καλή εμφάνιση με την Φράιμπουργκ προηγήθηκε νωρίς δεν πέτυχε δεύτερο γκολ και τελικά έμεινε στο 1-1 και τον άδοξο αποκλεισμό. Η Ναντ σε ένα «γεμάτο» παιχνίδι νίκησε την Καραμπάκ με 2-1 και διατηρεί ελπίδες ακόμα και για την δεύτερη θέση. Περιμένω παιχνίδι με γκολ.

Η Φέγενορντ αυτοκτόνησε στην Αυστρία αφού δεν κατάφερε να σκοράρει και στο τέλος έφυγε με την ήττα με 1-0 και σοβαρή πιθανότητα αποκλεισμού. Η Λάτσιο είναι απροσδόκητη ομάδα νίκησε με 2-1 την Μίντιλαντ αλλά γενικότερα άκρη δεν βγάζεις μαζί της. Θα κρατήσω το compo.

Η Μίντιλαντ έχασε με 2-1 από την Λάτσιο και χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Η Στουρμ είναι ικανή αλλά ήταν και πολύ τυχερή την περασμένη εβδομάδα που αντί να χάσει πήρε τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα. Θα κρατήσω τον άσσο.

Η Κολωνία νίκησε με 0-1 την Σλοβάκο και θέλει μόνο νίκη προκειμένου να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Η Νις νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 την Παρτιζάν και πάει για δυο αποτελέσματα στην Γερμανία προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Περιμένω γκολ στην αναμέτρηση

Η Σίλκεμποργκ έχασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 από την Γουέστ Χαμ και θέλει νίκη η ισοπαλία για να κατακτήσει την δεύτερη θέση. Η Άντερλεχτ δεν είναι στα καλύτερα της ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Στεάουα στην έδρα της και γενικώς δεν πατάει καλά. Μου αρέσει ο άσσος

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΛΕΙΨΙΑ OVER

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Χ

Δεύτερη πρόταση

ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 1

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1

Τρίτη πρόταση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΑΝΤ OVER

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΛΑΤΣΙΟ G/G & OVER

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΙΣ OVER

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από επτά κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.