Κόκκινος: Ασταμάτητη η Βόλφσμπουργκ

Γρηγόρης Κόκκινος28 Ιανουαρίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Πράγματα και θάματα την περασμένη εβδομάδα. Δεν θα μιλήσω για την Ευρώπη και πολλά μεγάλα φαβορί που πήγαν αδιάβαστα αλλά για αυτούς που παίζουν στο live. Στο 1-0 του Ιωνικού με την ΑΕΚ αρκετοί πόνταραν την ανατροπή που ήρθε τελικά και έβγαλαν μεροκάματο έστω και στο φινάλε. Αυτό που έστειλε τα δελτία στον κουβά ήταν το 1-1 του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό. Πονηρά σκεπτόμενοι είπαν δεν γίνεται θα βάλει δεύτερο γκολ έπεσαν τα πακέτα στο διπλό και αυτό δεν ήρθε ποτέ. Έτσι χάνονται συνήθως τα περισσότερα χρήματα στο στοίχημα.

Σπάνια παίζω Β Ιταλίας αλλά μου αρέσει η αναμέτρηση της Βενέτσια. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Σουντιρόλ που τα πάει περίφημα και υποδέχεται την Τσιταντέλα ήρθε 0-0 με την Κάλιαρι και έχει και αυτή σαν στόχο την παραμονή. Πιο καλή ομάδα είναι οι γηπεδούχοι και θα ρισκάρω στον άσσο. 

Η Βέρντερ Βρέμης το πάλεψε με την Ουνιόν αλλά έχασε τελικά το παιχνίδι με 1-2 αλλά δύσκολα θα κινδυνέψει να πέσει κατηγορία. Η Βόλφσμπουργκ πετάει στην κυριολεξία διέλυσε με 0-5 την Χέρτα και το περασμένο Σάββατο είχε ρίξει έξι στην Φράιμπουργκ . Επιλογή μας το διπλό.

Ο Βόλος δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον Άρη γνώρισε την ήττα με 3-0 και θέλει να νικήσει τον Παναιτωλικό για να είναι στην πρώτη εξάδα και τα play off. Ο Παναιτωλικός δεν είναι στα καλύτερα του ήρθε ισόπαλος 1-1 δεν θα κινδυνέψει αλλά δύσκολα θα μπει στα play off. Άσσος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό και με την πολύ καλή πορεία που κάνει εδώ και καιρό έχει ξεφύγει σημαντικά από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό και θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να μπει στην πρώτη εξάδα. Καιρού επιτρέποντος βλέπω γκολ.

Η Μαρσέιγ είναι καλά είναι σταθερά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος νίκησε με 3-1 την Λοριάν. Και η Μονακό είναι καλά αφού και την Αζαξιό νίκησε με 7-1 και στην τέταρτη θέση μαζί με την Ρεν. Το πρόβλημα της είναι η άμυνα και για αυτό θα κρατήσω τον άσσο.

Η Χετάφε παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία είναι σκληρή ομάδα και προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Μπαρτσελόνα. Η Μπέτις είναι σε τροχιά Ευρώπης ήταν καλύτερη από την Εσπανιόλ την περασμένη εβδομάδα αλλά έχασε με 1-0. Περιμένω το διπλό που λογικά θα έρθει με under. 

Η Μπρεστ ήταν καλή στο παιχνίδι με την Τουλούζ και πήρε δίκαια τον βαθμό τη ισοπαλίας στο εκτός έδρας 1-1. Η Ανζέ δείχνει ότι δεν μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό είναι ουραγός και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Κλερμόν με 1-2. Τρίποντο παραμονής είναι ο άσσος.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο αφού αμυντικά δείχνει ότι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και δέχεται εύκολα γκολ. Ο ΟΦΗ νίκησε στο τέλος του αγώνα τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και δείχνει ότι σώζει εύκολα την παραμονή στην κατηγορία. Το g/g είναι προκλητικό σαν απόδοση.

Η Λαμία στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πήγε για τον βαθμό και τον πήρε αλλά αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία χρειάζεται τρίποντα και όχι πόντους. Ο Ιωνικός έχασε τεράστια ευκαιρία με την ΑΕΚ αφού προηγήθηκε δεν έκανε το 2-0 και έχασε τελικά με ανατροπή. Αν δεν πάρει και αυτό το παιχνίδι η Λαμία δεν την βλέπω καλά. Άσσος.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ 2

-ΜΠΡΕΣΤ – ΑΝΖΕ 1

-ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1

Δεύτερη πρόταση

-ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ 1

-ΜΑΡΣΕΙΓ – ΜΟΝΑΚΟ 1

-ΧΕΤΑΦΕ – ΜΠΕΤΙΣ 2

Τρίτη πρόταση

-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER

-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.