Κόκκινος: Αν δεν θέλει να μπλέξει η Γκλάντμπαχ… 

Γρηγόρης Κόκκινος05 Μαρτίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο, 

Ζούμε την απόλυτη τρέλα και όσα ταμεία και να κάνουμε είναι ουτοπία να μιλάμε για στοίχημα. Ο πόλεμος που γίνεται ήταν ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στην Ευρώπη και δυστυχώς τις επιπτώσεις του κανείς δεν είναι σε θέση να τα υπολογίσει. 

Να μιλήσουμε για ανθρώπινες ζωές, για τραύματα στις ψυχές παιδιών και ανθρώπων; Για αυτούς οι οποίοι από την μια μέρα στην άλλη γίνονται πρόσφυγες και βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται; Το μόνο που μπορώ είναι ευχηθώ ο Θεός να τους φωτίσει να τελειώνει αυτό το δυνατόν γρηγορότερα.

Η Νιούκαστλ έκανε αυτό που περιμέναμε εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ και νίκησε με 0-2. Η Μπράιτον δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε κόντρα στην Άστον Βίλλα και έχασε με 0-2. Πήραν φόρα οι καρακάξες και αξίζουν την εμπιστοσύνη μας.

Η Μποαβίστα τα πάει εξαιρετικά νίκησε εκτός έδρας την Εστορίλ με 2-3 και υποδέχεται την Μπράγκα που και καλά δεν είναι και έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Σάντα Κλάρα και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει. Δεν θα διαφωνήσω με όσους ρισκάρουν στην έδρα η επιλογή μου θα είναι το g/g@over.

Η Ρόμα δεν τα πάει καλά κι ας νίκησε την Σπέτσια με 0-1 αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο συνεχώς γκρινιάζει και δεν κάνει κάτι να διορθώσει τα λάθη στην ομάδα του. Η Αταλάντα την Σαμπντόρια με 4-0 και πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι την ενδιαφέρει περισσότερο από την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Λεβερκούζεν. Διπλό θα παίξω

Η Στουτγάρδη έχασε με 2-1 από την Χόφενχαιμ και δεν βλέπω πως θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία αφού έχει μόλις τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα. Η Γκλάντμπαχ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Βόλφσμπουργκ ήταν πολύ καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αν δεν κερδίσει μπλέκει… Διπλό

Η Σεντ Ετιέν μας πλήρωσε αφού προηγήθηκε μέσα στο Παρίσι αλλά δεν κατάφερε κάτι άλλο απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Γαλλίας. Η Μετς έμεινε στο 0-0 με την Ναντ θέλει και αυτή να παραμείνει στην κατηγορία αλλά στην παρούσα φάση οι γηπεδούχοι δείχνουν πολύ ανώτερη σαν ομάδα. Άσσος.

Η Ρεμς πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Μονακό με `1-2 και μάλιστα με ανατροπή δεν θα κινδυνέψει να πέσει αλλά δεν προλαβαίνει και για κάτι περισσότερο. Το Στρασβούργο έχασε ένα σκασμό ευκαιρίες με την Νις αλλά έμεινε στο 0-0 και θέλει να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Μου αρέσει το over.

Η Μάντσεστερ Σίτυ νίκησε εκτός έδρας την Έβερτον με 0-1 παραμένει πρώτη στην βαθμολογία αλλά νιώθει την αναπνοή της Λίβερπουλ που παραμονεύει. Η Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με την Γουότφορντ και είναι ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Το διπλό είναι μεγάλη πρόκληση….

Ο Ιωνικός ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πήρε δίκαια την ισοπαλία με 1-1 και υποδέχεται τον Παναιτωλικό που έμεινε στο 0-0 στην αναμέτρηση με τον Βόλο σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Βλέπω την ομάδα του Ιωνικού πιο κοντά στη νίκη και αυτό θα κρατήσω.

Η Λαμία μετά και την ήττα από τον ΠΑΣ με 1-0 έμπλεξε για τα καλά σχετικά με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία και θα πρέπει να αλλάξει πολλά. Ο ΠΑΟΚ παρά το ότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο για περισσότερα από 70 λεπτά ήρθε ισόπαλος 1-1 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Περιμένω να δούμε αρκετά γκολ

Ο ΟΦΗ κατέβηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό και ήταν αναμενόμενο να χάσει με 2-0. Ο Απόλλων Σμύρνης έχει κάθε δικαίωμα να τα βάζει με την τύχη τους στην ήττα με 0-2 από τον Ατρόμητο αφού του ακυρώθηκαν με τη χρήση var τέσσερα γκολ. Πιστεύω ότι θα έχουμε παιχνίδι με αρκετά γκολ.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΡΟΜΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2

ΡΕΜΣ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ OVER

Δεύτερη πρόταση

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ@ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ 1

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ –ΜΠΡΑΓΚΑ G/G & OVER

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ- ΜΕΤΣ 1

Τρίτη πρόταση

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ OVER

ΟΦΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ OVER

Μονό αποδεκτό

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.