ΠΑΟΚ - Γρανάδα: Κόκκινο πανί στη Σκωτία ο διαιτητής που ορίστηκε στο ματς!

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2020

Σφυρίχτρα από τη Σκωτία όρισε στην Τούμπα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα για την τελευταία αγωνιστική του Europa League η UEFA. 

Ο Τζον Μπίτον αναμένεται να διευθύνει το παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντάνιελ ΜακΦάρλεϊν και Άλαν Μούλβανι ενώ τέταρτος θα είναι ο  Ντέιβιντ Μούνρο που είναι επίσης από τη Σκωτία. 

Ο Μπίτον έχει ξανασφυρίξει ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καραμπάχ στο Europa League και της ΑΕΚ με τη Ριέκα αλλά και την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας νέων με την Πορτογαλία στα προκριματικά του Euro 2016.


Ο Σκωτσέζος μπήκε σε μπελάδες την προηγούμενη σεζόν μετά την αναμέτρηση της Σέλτικ με την Ρέιντζερς. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν μετά από έξι χρόνια στο «Old Firm» και είχαν παράπονα για μια αποβολή που δεν δόθηκε στον επιθετικό των Ρέιντζερς, Αλφρέντο Μορέλος. Μετά το παιχνίδι ο Μπίτον δέχθηκε απειλές για τη ζωή του και αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με την αστυνομία καθώς το κινητό του τηλέφωνο είχε διαρρεύσει στα social media. 

Μάλιστα, οι τοπικές αρχές είχαν μπει σε διαδικασία προστασίας του ενώ μεταφέρθηκε από τον επικεφαλή της ασφαλείας της ομοσπονδίας Πίτερ ΜακΛάφλιν στο γήπεδο που διεξήχθη το ματς Έιρ Γιουνάιτεντ-Φόλκερκ την επόμενη αγωνιστική. Επιπλέον, δύο αστυνομικοί και ένας steward τον συνόδευσαν εντός αγωνιστικού χώρουώστε να είναι σίγουροι για την σωματική του ακεραιότητα. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.