Κοκκινάκης: «Θα δώσουμε το 100% για να φέρουμε το τρόπαιο στο σύλλογο και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ, Μενέλαος Κοκκινάκης, και μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Σούπερ Καπ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Δεν είμαι σύμφωνος που γίνονται τόσο νωρίς οι αγώνες γιατί πρέπει να ανασυνταχθούμε για το δεύτερο μισό της σεζόν αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παίζουμε σε 4 διοργανώσεις, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Υπήρξε μια απογοήτευση μετά την απώλεια δύο στόχων, την Ευρώπη και το Λιγκ Καπ, αλλά θέλουμε να το δούμε θετικά για τους άλλους δύο στόχους, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο» τόνισε αρχικά.

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Λιγκ Καπ: «Σίγουρα θα πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, πρέπει να μπούμε με περισσότερο πείσμα και να πάρουμε το ματς αυτό που δίνει τίτλο. Τεχνικά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι μέσα σε λίγες ημέρες. Οι διαφορές φαίνεται να είναι μικρές αλλά ο Παναθηναϊκός μας έχει κερδίσει τρεις φορές. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη που θα φέρει και τίτλο, θα μας ανεβάσει ψυχολογικά για τους άλλους δύο τίτλους. Θα δώσουμε το 100% για να φέρουμε το τρόπαιο στο σύλλογο και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

«Είναι διαφορετικό ματς από τα υπόλοιπα και σε σχέση με άλλες χρονιές. Εμείς θα παλέψουμε ως το τέλος για να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ» έκλεισε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.