Κοκκινάκης: «Πάντα θέλουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ μαζί μας»

Metrosport Team13 Μαρτίου 2024

Ο λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Μενέλαος Κοκκινάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι του "δικεφάλου" με τον Παναθηναϊκό (14/3, 17:00), για τα ημιτελικά της Volley League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Στον πρώτο αγώνα δεν τα καταφέραμε, αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά ουσία πλέον έχει η νίκη και όχι η εμφάνιση. Το αυριανό ματς είναι το πιο δύσκολο, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε τη σειρά στα ίσια. Πολλά κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πάντα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, για να μας βοηθήσει και να μας δώσει ενέργεια. 

Υπάρχει πιθανότητα αύριο να δούμε τελείως διαφορετικά πράγματα. Η ουσία να μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτό και να ανταπεξέλθεις. Το όπλο του Παναθηναϊκού είναι το σέρβις και πρέπει να εμείς να το αντιμετωπίσουμε. Και εμείς όμως έχουμε τα όπλα μας.

Καλούμαστε να δώσουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα όμως μεγάλες ομάδες και μεγάλοι παίκτες πρέπει να ανταποκρίνονται, απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση, η εμπειρία και η προετοιμασία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας». 

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Είναι μακριά για εμάς ο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, προέχουν οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά πρώτα κοιτάμε το ματς με τον Παναθηναϊκό». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.