Κοκκινάκης: «Ομάδα με εμπειρία και χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ , αναγνωρίζει την προσπάθεια ο κόσμος»

Χάρης Εμμανουηλίδης23 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μενέλαος Κοκκινάκης, με τον αθλητή της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ να μιλάει για την αναμέτρηση και τη νίκη με 3-0 του Δικεφάλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και τη διαχείριση της νίκης από τους παίκτες της ομάδας.

Αρχικά για το τι είναι πιο δύσκολο, η διαχείριση της νίκης ή της ήττας, ανέφερε: «Είναι η κλασσική απάντηση, από τις ήττες μαθαίνεις αλλά πρέπει να διαχειριστείς και τη νίκη και αυτό κάνουμε και εμείς στον ΠΑΟΚ. Είμαστε μία ομάδα με εμπειρία και χαρακτήρα ενώ τώρα με φόντο το επικείμενο παιχνίδι είμαστε συγκεντρωμένοι από την επόμενη κιόλας ημέρα».

Εν συνεχεία για τη στήριξη του κόσμου: «Βλέπει τη διάθεση που έχουμε και τη δουλειά που κάνουμε, ήρθε ο κόσμος και με τον Ολυμπιακό, που ήταν ένα πιο αδιάφορο παιχνίδι ενώ το ίδιο έπραξε και στο παιχνίδι της Τετάρτης, σε μία πιο δύσκολη ημέρα για τον κόσμο και ήταν εκεί για να μας στηρίξει».

Ενώ για το αν το πρώτο παιχνίδι κάνει φαβορί τον ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες συνηθίζουμε να βιαζόμαστε, ο στόχος μας είναι να μαχόμαστε και αποδείξουμε στο γήπεδο την ικανότητα μας, εμείς δεν χρειάζεται να πάρουμε εκδίκηση για κάτι που λέει ο κόσμος για τις αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αλλά να δείξουμε μία καλή αγωνιστική εικόνα και στην επόμενη αναμέτρηση ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.