Σπουδαία νίκη με ανατροπή πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας σε ένα τρομερό ντέρμπι με 3-2 σετ του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volley League.
Ο Μενέλαος Κοκκινάκης αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης και στάθηκε όχι στο βραβείο του (τον βράβευσε ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος), αλλά στη νίκη που πήρε η ομάδα και θα τη βοηθήσει στο πρωτάθλημα δίνοντας της και ψυχολογικό προβάδισμα για το επόμενο παιχνίδι.
«Προσωπικά χαίρομαι για τον τίτλο του MVP αλλά το αφήνω στην άκρη καθώς σημασία έχει η νίκη που ήρθε για την ομάδα μας. Ερχόμαστε από ένα μικρό σερί ηττών αλλά καταφέραμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο να πάρουμε τη νίκη και τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για το πρωτάθλημα. Πήραμε και ψυχολογικό προβάδισμα για τον επόμενο αγώνα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό καθώς είναι μια μεγάλη ομάδα, πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα. Ο πήχης δυσκολίας είναι ψηλά, κερδίσαμε και προχωράμε στον επόμενο αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος βράβευσε τον Οδυσσέα Κοκκινάκη