Κοιτάει Γιαννούση ο Μακεδονικός

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Αυγούστου 2022

Ο Μακεδονικός πέρα από τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, αξιολογεί καθημερινά παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα για τη νέα απαιτητική σεζόν που έρχεται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Γιάννη Γιαννούση, ο οποίος είναι γνώριμος στον Γιώργο Αμανατίδη από την κοινή τους θητεία στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας προ διετίας. Ο 21χρονος αμυντικός την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Δόξας Δράμας και μένει να φανεί αν θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ιστορικό σύλλογο.

Σηκώνουν μανίκια στον Μακεδονικό ενόψει της σεζόν που έρχεται. Οι «πράσινοι» μετά την οριστική εξασφάλιση της συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκινούν την προετοιμασία τους. 

Η «πρώτη» συγκέντρωση των παικτών του Αμανατίδη ορίστηκε για αύριο (9/8) στις 19.00 στο γήπεδο της Ευκαρπίας. Με φιλοδοξίες και όνειρα άπαντες στον Μακεδονικό κοιτούν την χρονιά που έρχεται ως πρόκληση με μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Να σημειώσουμε, ότι σήμερα (8/8) θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Η προπόνηση ξεκινά στις 19:00 και οι συμμετέχοντες οφείλουν να προσέλθουν στο γήπεδο μετά τις 17:30.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.