Κοινωνικός τουρισμός: Ξεπέρασαν τις 500.000 οι αιτήσεις -Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

Metrosport Team26 Ιουνίου 2022

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η συμμετοχή στις αιτήσεις για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού με αποτέλεσμα να απαιτηθεί περισσότερος χρόνος για την άντληση και διασταύρωση των στοιχείων που θα επιτρέψουν την ανάρτηση των πινάκων με τους φετινούς δικαιούχους.

Οπως είπε ο Διοικητής της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης μιλώντας στην ΕΡΤ η διαδικασία βρίσκεται στη φάση της αξιολόγησης και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες 7-8- ημέρες. «Ο όγκος μόνο των αιτήσεων και των στοιχείων που πρέπει να αντληθούν για να γίνει μοριοδότηση είναι τόσο μεγάλος που μακάρι να μπορούσα να είμαι πιο συγκεκριμένος, αλλά δεν μπορώ να είμαι γιατί εξαρτάται και από άλλες υπηρεσίες. 

Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες 7-8 ημέρες- αλλά και πάλι διακινδυνεύω να πέσω έξω- θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα προσωρινά αποτελέσματα» δήλωσε ο κ. Πρωτοψάλτης. Ο διοικητής της ΔΥΠΑ τόνισε πως μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουνίου που έκλεισε η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων είχαν υποβληθεί «πάνω από μισό εκατομμύριο αιτήσεις για σχεδόν 1 εκατ. επιταγές. Είχαμε τρομερή ανταπόκριση από τον κόσμο», σημείωσε και πρόσθεσε ότι έγιναν «532.000, 570. 000 αιτήσεις από δικαιούχους με 433.823 ωφελούμενους – σύνολο 966.393 επιταγές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.