Κνετ: «Ο Άρης έχει καλές πιθανότητες για τη δεύτερη θέση»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κριστοφερ Κνετ κατέθεσε μέσω του Metropolis 95.5 την άποψή του για τον βαθμό που απέσπασε ο Παναιτωλικός στο «Κλ. Βικελίδης».

«Το πιστεύαμε. Κάθε φορά που παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες, επειδή δεν έχουμε κάτι να χάσομε, αυτό μας απελευθερώνει και μας βοηθάει πολύ ψυχολογικά» είπε αρχικά για την ισοπαλία απέναντι στον Άρη και συνέχισε αναφερόμενος στην απόδοσή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που πέτυχε η ομάδα μου. Κανένας παίκτης δεν μπορεί μόνος του να κάνει κάτι, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Εμείς είχαμε βασικά στοιχεία σαν ομάδα. Παλέψαμε, τρέξαμε και, μάλιστα, κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς το γήπεδο ήταν χιονισμένο. Όλοι ξέρουμε τι προηγήθηκε για να γίνει το ματς».

Για την μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τόνισε: «Και οι πέντε ομάδες από το 2-6 είναι πολύ καλές. Ο Άρης έχει καλές πιθανότητες για την 2ξ θέση, παίζει καλά. Είναι εκεί και δύο φίλοι μου, ο Τζέγκο και ο Μπρούνο».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο Παναιτωλικός θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Ο βαθμός απέναντι στον Άρη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.