Ο ΠΑΟΚ «κλώτσησε» την τύχη του, πάει για τελικό στην Μπρατισλάβα

Γιώργος Καστάνης06 Νοεμβρίου 2021

Δεν άξιζε ο ΠΑΟΚ αυτή την ήττα, θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον αντίπαλό του, αλλά σε καθοριστικές φάσεις που δημιούργησαν οι παίκτες του, δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν και να αλλάξουν τα δεδομένα. Κλώτσησε την τύχη του ο ΠΑΟΚ, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως φανέρωσε και αδυναμίες οι οποίες του κόστισαν.

Στο κέντρο είχε πρόβλημα με τους Σβαμπ και Κούρτιτς, από τα άκρα οι Κρέσπο και Βιεϊρίνια δεν μπορούσαν να πλαγιοκοπήσουν, παρουσιάστηκαν αμυντικές αδυναμίες τις οποίες πλήρωσε η ομάδα και το αποτέλεσμα ήρθε ως μία εξέλιξη, η οποία δεν ικανοποιεί αφενός κανέναν στον ΠΑΟΚ, αλλά οφείλει να την αποδεχθεί και να προετοιμαστεί για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Πλέον, για την συνέχιση της ευρωπαϊκής του πορείας, το παιχνίδι στην Μπρατισλάβα στις 25 Νοεμβρίου, έχει από κάθε άποψη τον χαρακτηρισμό του τελικού. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με επτά βαθμούς, η Κοπεγχαγη ξέφυγε έχοντας πλέον εννέα πόντους και όλα θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική, κατά κύριο λόγο για την δεύτερη θέση του ομίλου που οδηγεί στους «32» της διοργάνωσης.

Αν ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 45ο λεπτό με τον Μπίσεσβαρ, όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιόνσον. Θα μπορούσε να πετύχει γκολ και στην μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία με τους Ακπομ και Καντουρί, η οποία δημιουργήθηκε από την επιμονή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η αποβολή του Μιχαηλίδη οφείλεται στον εκνευρισμό του νεαρού παίκτη, ο οποίος πρέπει να ελέγχει τα νεύρα του σε ανάλογες περιπτώσεις, γιατί στέρησε την δυνατότητα από την ομάδα να παίξει στα τέσσερα τελευταία λεπτά με 11 παίκτες και να προσπαθήσει για την ισοφάριση. Ο ΠΑΟΚ έχασε μεν, αλλά θα εξαρτηθεί από την προσπάθειά του, η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.