Κλοπ: «Τα δύο λεπτά της Σίτι κόντρα στη Ρεάλ θα ήταν δύσκολα για μας, ευτυχώς υπάρχουν άλλα 88»

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

«Τα δύο λεπτά της Σίτι κόντρα στη Ρεάλ θα ήταν δύσκολα για μας, ευτυχώς υπάρχουν άλλα 88», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούγκεν Κλοπ, ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι το ερχόμενο Σάββατο (28/5, 22.00).

«Αν κρίνουμε από τα δέκα τελευταία λεπτά κάθε αγώνα της Ρεάλ στο Champions League, θα λέγαμε ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα. Ευτυχώς τα παιχνίδια κρατάνε περισσότερο. Σίγουρα αν η Ρεάλ ήταν αντίπαλός μας σε αυτά τα δύο λεπτά (κόντρα στη Σίτι), θα ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν άλλα 88 λεπτά».

«Κανείς δεν νιώθει καθόλου πόνο από το παιχνίδι της Κυριακής. Ανυπομονούμε για τον τελικό του Champions League. Υπάρχουν ακόμα στόχοι που μπορούμε να πετύχουμε. Δεν πάει να πει ότι επειδή φτάσαμε ήδη σε δύο τελικούς, δεν θα ενδιαφερθούμε για αυτόν. Είναι ο τρίτος τελικός μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχουμε μια ξεχωριστή ομάδα. Η ιστορία μας στο Champions League έχει προφανώς τα πάνω της και τα κάτω της».

«Την Κυριακή ήταν δύσκολη συνθήκη. Μόνο και μόνο όμως λόγω της εξέλιξης της αγωνιστικής. Αν η Σίτι ήταν 3-0 στο 12’, καταλαβαίνετε. Αλλά τελικά ήταν 2-0 πίσω στο σκορ και έτσι έγινε το κλασικό δράμα της τελευταίας αγωνιστικής, πέσαμε κι εμείς σε αυτό και υποφέραμε για να σκοράρουμε δεύτερη φορά. Αυτό ήταν που ίσως το έκανε λίγο πιο δύσκολο για μας. Αλλά όλοι είμαστε σε πολύ καλή διάθεση τώρα». «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ομάδα γεμάτη εμπειρία και ξέρει πώς να προσεγγίζει έναν τελικό. Το νιώσαμε το 2018. Ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για αυτούς εκείνη τη βραδιά, αλλά από τότε αποκτήσαμε κι εμείς μεγάλη εμπειρία, που θα μας φανεί χρήσιμη».

Την αισιοδοξία πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα θα τεθεί στη διάθεσή του για τον τελικό του Champions League απέναντι στη Ρεάλ το Σάββατο εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ. 

«Έχει καλές πιθανότητες να αγωνιστεί. Έκανε ένα μέρος του προγράμματος το πρωί και φαίνεται πως αύριο θα μπορέσει να προπονηθεί με την ομάδα. Μετά τον τραυματισμό του με την Γουλβς την Κυριακή δεν ήμουν πολύ αισιόδοξος, αλλά τώρα είμαι αισιόδοξος», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός των κόκκινων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.