Κλοπ: «Παρακολούθησα πολύ τη Βιγιαρεάλ και... ουάου! Είναι εντυπωσιακή»

Metrosport Team26 Απριλίου 2022

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League απέναντι στη Βιγιαρεάλ (27/4, 22:00) . Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει την αναμέτρησης, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Ουνάι Έμερι και τα «κίτρινο υποβρύχιο».

«Τους έχουμε αναλύσει σωστά. Είχα πολύ σεβασμό για τον Έμερι και την Βιγαρεάλ στο παρελθόν αλλά τους παρακολούθησα πολύ και... ουάου! Ειναι εντυπωσιακοί. Ο Ουνάι είναι ένας προπονητής που έχει ψύχωση με την λεπτομέρεια, ο οποίος προετοιμάζεται για πολλές διαφορετικές καταστάσεις σε έναν αγώνα. Έχουν πολλούς τρόπους να κάνουν πρέσινγκ και να αντιδράσουν σε διαφορετικά αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Στη συνέχεια έκανε ειδική μνεία στον προπονητή της ισπανικής ομάδας: Είναι ένας προπονητής παγκοσμίου επιπέδου που κάνει εκπληκτική δουλειά. Η Βιγιαρεάλ είναι φτιαγμένη για αυτή τη διοργάνωση, για να είμαι ειλικρινής. Ίσως η Γιουβέντους και η Μπάγερν να τους υποτίμησαν, αυτό δεν θα συμβεί με εμάς. 

Είναι μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα που θέλει να γράψει ιστορία. Είναι 7οι στην La Liga, αλλά έχουν φέρει καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Νίκησαν την Μπάγερν και έπειτα την Βαλένθια. Ο Ουνάι δείχνει πως έχει πλάνο για κάθε αποτέλεσμα, είτε είναι 1-0 μπροστά στο σκορ η Βιγιαρεάλ είτε χάνει με 1-0».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.