Αμφιβάλλει πια ο Κλοπ: «Tώρα δεν είμαι τόσο σίγουρος για το VAR»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2020

Απασφάλισε κατά της χρήστης του VAR ο προποντής της Λιβερπουλ, Γιούργκεν Κλoπ, μετά και τα δύο ακυρωθέντα γκολ στην προχθεσινή αναμέτρηση των «κόκκινων» με την Μίντιλαντ.

Η περσινή τροπαιούχος του Τσάμπιονς Λίγκ, δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Μίντιλαντ, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Έντονα παράπονα για την χρήση του VAR, έκανε ο Γερμανός προπονητής, καθώς είδε τα γκολ των Μινάμινο και Ντρέιερ να ακυρώνονται, ενώ σημείωσε πως δεν είναι σίγουρος πλέον, εαν αυτή η τεχνολογία βοηθάει το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ

«Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να εξεταστεί η φάση. Περίπου 3-4 και με το κρύο που επικρατούσε ήταν δύσκολο για τους παίκτες. Μπορώ να ακούω ήδη από τον κόσμο ότι "Ω Θεέ μου πάλι μιλάει για το VAR" αλλά, ναι, χρειάστηκε χρόνος για να παρθούν αποφάσεις στο κρύο. Αυτό δεν βοήθησε. 

Ημουν από αυτούς που έλεγε ότι η χρήση VAR είναι καλή ιδέα. Αλλά τώρα για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι τόσο σίγουρος αν θα το ξαναπώ. Ωστόσο, πλέον έχουμε την τεχνολογία και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.