Κλοπ για κριτική στον Νούνιες: «Δεν διαβάζω αυτές τις μαλ@@@ που γράφονται»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2022

Με τις προσδοκίες από τον Ντάργουιν Νούνιες να είναι πολύ υψηλές από τους φιλάθλους, λόγω του ποσού που δαπανήθηκε για να αποκτηθεί, η κριτική προς το πρόσωπο του Ουρουγουανού άρχισε νωρίς, μετά τις μέτριες εμφανίσεις του στα φιλικά. Ο Γιούργκεν Κλοπ όμως δεν διστάζει κάθε φορά να δείχνει την στήριξή του στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του.

Τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Λειψία και μάλιστα σε μόλις 22 λεπτά, αποτέλεσαν μήνυμα στους επικριτές του. Ο Γερμανός τεχνικός όμως δεν αρκέστηκε στα «έργα» του παίκτη του και αναφορικά με τις κριτικές που δέχεται δήλωσε πως: «Δεν διαβάζω όλες αυτές τις μαλ@@@ που γράφονται. Γιατί να διαβάσω; Εγώ ξέρω τα παιδιά και τα βλέπω κάθε μέρα. Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι υπόλοιποι».

Όσο για τον Σαλάχ που έδωσε το πέναλτι στον Νούνιες στο πρώτο γκολ, ο Γερμανός κόουτς σχολίασε με χιούμορ: «Δεν ξέρω αν έχει κάποιον συγκεκριμένο όρο στο νέο του συμβόλαιο για να είναι τόσο γενναιόδωρος. Αλλά ήταν πολύ καλό που του έδωσε το πέναλτι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.