Ξέσπασμα του Κλοπ για την έναρξη του Μουντιάλ: «Eίναι τρελό...»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει συνηθίσει να μην μασάει τα λόγια του. Ο τεχνικός τη Λίβερπουλ, όπως και άλλοι προπονητές, έχουν διαφωνήσει προ καιρού με το γεγονός ότι το Μουντιάλ στο Κατάρ θα διεξαχθεί στα μέσα της σεζόν. Ο Γερμανός τόνισε ότι είναι «τρελό» που το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει μια εβδομάδα μετά τον τελευταίο αγώνα της Premier League.

«Μισώ αυτό το θέμα. Αυτά τα προβλήματα ήταν τόσο ξεκάθαρα και κανείς δεν το ανέφερε μέχρι τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και τώρα ξαφνικά οι παίκτες τραυματίζονται και λένε: "δεν μπορεί να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ουάου!. Αυτή η κατάσταση, οι παίκτες που τραυματίζονται στη σεζόν και χάνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι καινούργια.

Μετά από μια μακρά σεζόν συμβαίνει παντού στον κόσμο. Αλλά το να ξεκινήσεις το Μουντιάλ μια εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι, είναι μεγαλύτερος κίνδυνος. Είναι τρελό. Είμαστε όλοι ένοχοι. Οι παίκτες που τραυματίζονται και δεν μπορούν να παίξουν είναι καταστροφή, αλλά πώς γίνεται να το αλλάξουμε;»,
είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.