Κλοπ: Μπορεί να αναλάβει την εθνική Γερμανίας; Δείτε τι απαντά

Metrosport Team18 Μαρτίου 2021

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως προς το παρόν, αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

«Κόκκινο» στα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την εθνική Γερμανίαςμετά τον Γιόακιμ Λέβ, έβαλε ο προπονητής της Λίβερπουλσε συνέντευξη του στην «Bild».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Το πιο σημαντικό είναι, πως δεν είπα ότι δεν θέλω να γίνω ομοσπονδιακός προπονητής, αλλά ότι δεν μπορώ να γίνω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Εδώ έχω μια πολύ ξεκάθαρη δέσμευση. Έχω έναν σημαντικό ρόλο εδώ στη Λίβερπουλ. Διανύω τον τρίτο μου χρόνο εδώ και έχω χτίσει μια απίστευτη σχέση με τους ανθρώπους που δουλεύω εδώ σε καθημερινή βάση. Βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον.

Αυτή τη στιγμή, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, να πω από την δική μου πλευρά πως θα φύγω; Δεν θα το κάνω αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να πω: Ωχ, θα είναι ενδιαφέρον να γίνω ο ομοσπονδιακός προπονητής. Αυτό θα ήταν μεγάλη τιμή, χωρίς καμία αμφιβολία, όμως η χρονική στιγμή δεν είναι σωστή.

Δεν μπορώ. Λυπάμαι πραγματικά αν απογοητεύω κόσμο με αυτή μου την απόφαση, όμως δεν μπορώ να παρατήσω τις ευθύνες που έχω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.