Κλοπ: «Ακόμα και ο καιρός είναι καλύτερος στο Λίβερπουλ, απ' ό,τι στο Μάντσεστερ»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2021

Για το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να την προπονήσει κάποια στιγμή. 

«Ποτέ δεν σκέφτηκα πώς θα ήταν στο Μάντσεστερ. Ούτε μια φορά, ούτε ένα δευτερόλεπτο. Επειδή είμαι εντάξει εδώ, είμαι στο σωστό μέρος. Νομίζω ότι μέχρι και ο καιρός είναι καλύτερος στο Λίβερπουλ από ότι στο Μάντσεστερ. Το βρίσκω ευκολότερο να είμαι αυτός που κυνηγάει, εκείνος που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις, ίσως επειδή δεν ήμουν πολύ πιο συχνά στη ζωή μου το αντίθετο. Οι παίκτες μου αντιμετώπισαν και τις δύο καταστάσεις αρκετά καλά. 

Τα αγωνιστικά προβλήματα τα λύνεις πάντα με το ποδόσφαιρο. Στην περίπτωσή μας, αυτό σημαίνει στην προπόνηση, και αυτό κάνουμε εμείς. Δεν πρόκειται να πούμε στα παιδιά "πρέπει να δημιουργήσετε περισσότερες ευκαιρίες" γιατί αυτό δεν βοηθά, πραγματικά. Σημασία έχει να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε τρελαθούμε στην επίθεση και να βάλουμε όλα τα παιδιά μας στην περιοχή. Αυτό θα ήταν πρόβλημα. Πρέπει ακόμα να υπάρχει ισορροπία. Αλλά η εμπιστοσύνη μου σε αυτά τα παιδιά είναι τεράστια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε, και θα είμαστε» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.