Κλήση της FIFA (και) στην ΠΑΕ Άρης – Λίβας: «Είναι θετική εξέλιξη»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2020

Σε απολογία για τη μη τήρηση διεθνούς απόφασης κάλεσε την ΕΠΟ και την ΠΑΕ Άρης το πειθαρχικό όργανο της FIFA. Μια εξέλιξη που χαρακτηρίζεται άκρως θετική στο στρατόπεδο των «κιτρίνων».

Κι αυτό επειδή εκδόθηκε, μετά ανακλήθηκε και στη συνέχεια επανεργοποιήθηκε το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι στους «κίτρινους». Μόνο που η κλήση δεν αφορά μόνο την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αλλά και την ΠΑΕ Άρης. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς χαρακτηρίζουν θετική την εξέλιξη διότι έτσι δημιουργείται η δυνατότητα «προσβολής» μιας απόφασης καθώς είχε απορριφθεί το αίτημα (του Άρη) για την αναψηλάφηση της υπόθεσης.

Αυτό υποστήριξε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Άρης, Αργύρης Λίβας, με δηλώσεις του στον Ρ/Σ Metropolis 95.5. «Υπάρχει κλήση σε απολογία και στον Άρη για τη μη εφαρμογή απόφασης. Ακούγεται παράδοση, ωστόσο είναι ένα θετικό στοιχείο για μας ως προς το διαδικαστικό. Δηλαδή, με τη συγκεκριμένη κλήση ανοίγει πλέον η διαδικασία και επισήμως ούτως ώστε να πούμε τις απόψεις μας τόσο εμείς όσο και η ΕΠΟ. Ακόμη και στο ενδεχόμενο μη δικαίωσής μας, θα υπάρχει μια απόφαση την οποία θα μπορούσε να εφεσιβάλουμε στο CAS. Γι’ αυτόν τον λόγο, σε κάθε περίπτωση, αυτή η εξέλιξη είναι θετική», είπε.

Ο κ. Λίβας συμπλήρωσε επίσης ότι… «στις επόμενες ημέρες θα στείλουμε γραπτώς τις απόψεις μας και ο βασικός ισχυρισμός μας, μέσα από πολλά επιχειρήματα, είναι ότι τα χρέη αφορούν άλλη εταιρία. Κυρίως όμως, θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε παράσταση και να εκθέσουμε τις απόψεις μας. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρώ ότι είναι θετική η εξέλιξη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.