Κληρονομιά Τράγκα-Μαρία Καρρά: Έρευνα για 30 εκατ. ευρώ αδήλωτα και 12 αναληθή «πόθεν έσχες»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2022

Έρευνα διεξάγουν οι αρμόδιες αρχές για τη χήρα του εκδότη-δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, η οποία φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 30.000.000 ευρώ από το 2010 μέχρι και φέτος, ενώ ελέγχεται και για αναληθείς δηλώσεις πόθεν έσχες.

Προ ημερών, εστάλη φάκελος στον αρμόδιο εισαγγελέα από την Αρχή Προστασίας Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες, περιέχει ντοκουμέντα, έγγραφα και στοιχεία που «δένουν» τη συγκεκριμένη υπόθεση περί κατάθεσης αναληθών δηλώσεων πόθεν έσχες.

Τα στοιχεία της έρευνας, που φέρεται να επεκτάθηκε και σε χώρες του εξωτερικού, δείχνουν ότι η Μαρία Καρρά από το 2010 μέχρι και τώρα απέκρυψε συνολικά εισοδήματα, ύψους 30.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που διαρρέουν, οι δηλώσεις πόθεν έσχες που είχε υποχρέωση να καταθέτει ως δημοσιογράφος τα τελευταία 12 χρόνια, αποδεικνύονται, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής, αναληθείς.

Απογραφή της κληρονομιάς Τράγκα

Η Μαρία Καρρά είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο του κληρονομικού θρίλερ με τα δεκάδες ακίνητα, τα εκατομμύρια των καταθέσεων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού και τις θυρίδες με τις ράβδους χρυσού, που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου χρόνου

Η έρευνα των αρχών για τη χήρα του εκδότη-δημοσιογράφου επισκίασε και την πληροφορία πως παραδόθηκε στους γιους του εκλιπόντος και τη χήρα του, η απογραφή της κληρονομιάς στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού η ειρηνοδίκης απλά διόρισε έναν συμβολαιογράφο για να ξεκινήσει την απογραφή των περιουσιακών στοιχείων που άφησε ο Γιώργος Τράγκας -διαδικασία που θα διαρκέσει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι να απογραφούν τα πάντα και να ενημερωθούν οι τρεις κληρονόμοι.

Από αυτούς, ο Φρέντι Τράγκας έχει αποποιηθεί την κληρονομιά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Μονακό, ενώ ο αδερφός του Γιάννης και η Μαρία Καρρά έμειναν στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.