Το plan b του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό

Γιώργος Ζαΐρης06 Οκτωβρίου 2022

Την προτελευταία δυνατή προπόνηση πριν ταξιδέψει το Σάββατο για την Βοιωτία κάνει σήμερα ο Δικέφαλος, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε δυο ποδοσφαιριστές. 

Αρχικά στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Αν καταφέρει σήμερα να μπει σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση τότε αυτομάτως γίνεται και το φαβορί ώστε να πάρει ξανά τη φανέλα βασικού δίπλα στον Ινγκασον.

Στο μέτωπο του Νέλσον Ολιβέιρα τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Μπορεί η μαγνητική τομογραφία να έδειξε πως δεν έχει υποστεί θλάση αλλά χθες έμεινε στο γυμναστήριο και στην πισίνα για αποθεραπεία και δεν βγήκε στο γήπεδο. Το ίδιο πρόγραμμα δηλαδή που ακολουθεί εδώ και μέρες ο Μπράντον Τόμας.

Έτσι ο Λουτσέσκου καταστρώνει ήδη το plan b για το κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό. Το ένα θέλει τον Γκορτεζιάνι να παίρνει φανέλα βασικού και το άλλο στην κορυφή να παίξει ο Νάρεϊ με τον Κωνσταντέλια να διεκδκεί τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ομως η σημερινή προπόνηση προηγείται αφού θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ αν υπάρχουν έστω και αμυδρές ελπίδες να προλάβει ο Ολιβέιρα το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.