Πρεμιέρα με δύσκολα για Ηρακλή και Άρη στην Basket League

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2020

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία κλήρωσης του 29ου επαγγελματικού Πρωταθλήματος μπάσκετ στην Αθήνα. Πέραν όμως αυτής, θα γίνει και η κλήρωση για τη νέα διοργάνωση του ΕΣΑΚΕ, το Super Cup που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων του περσινού Πρωταθλήματος, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Περιστερίου και Προμηθέα.

Η εκδήλωση γίνεται με τους... απολύτως απαραίτητους εκπροσώπους των ομάδων στο πλαίσιο της λήψης μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Η κλήρωση έβγαλε δύσκολη πρεμιέρα για τον Ηρακλή που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Αθήνα και τον Άρη που θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Λαύριο στην Πυλαία.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος που θα γίνει 10 και 11 Οκτωβρίου...

Κολοσσός-Χ

Πανιώνιος-Προμηθέας

ΑΕΚ-Ηρακλής

ΠΑΟΚ-Λαύριο

Άρης-Παναθηναϊκός

Χαρίλαος Τρικούπης-Ιωνικός

Λάρισα-Περιστέρι


Τα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Θα πρέπει να φτάσουμε στον Δεκέμβριο για να δούμε κάποιο τοπικό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη. Η κλήρωση έβγαλε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης -στο «παλατάκι» για την 7η αγωνιστική (5 Δεκεμβρίου), ο Άρης θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στη 12η αγωνιστική (9 Ιανουαρίου) ενώ ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στη 13η αγωνιστική όπως και στη σεζόν που πέρασε (16 Ιανουαρίου).

Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές.

Το πρόγραμμα των 26 αγωνιστικών...

Παράλληλα έγινε και η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών του Super Cup. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι, η ΑΕΚ τον Προμηθέα στις 23 Σεπτεμβρίου και στις 24 του μήνα θα αναμετρηθούν για τον τίτλο οι νικητές.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.