«Κλείστηκε» συνάντηση Σαββίδη - Γραμμένου

Metrosport Team16 Ιουνίου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαΐρης 

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου (ή το αργότερο στις αρχές Ιουλίου) αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να προχωρήσει στις επαφές και να έχει τον γενικό συντονισμό για όλα τα θέματα που αφορούν τις εν Ελλάδι, επιχειρηματικές του δραστηριότητες, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο ΠΑΟΚ.

Η Metrosport προχωρά στο σημερινό ρεπορτάζ σε μία αποκάλυψη. Πρόθεση του κ. Σαββίδη, είναι να συναντηθεί με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Ευάγγελο Γραμμένο, προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά, την προοπτική μίας συνεργασίας. Μάλιστα σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport, πριν από τρείς εβδομάδες, οι δύο άνδρες μίλησαν τηλεφωνικά. Δεν έγινε γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της συνομιλίας τους, όμως αυτό που προκύπτει ως ρεπορτάζ, είναι πως προσδιορίστηκε ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόθεση του κ. Σαββίδη είναι να ζητήσει από τον κ. Γραμμένο να έχει έναν ενεργό ρόλο στα διοικητικά του ΠΑΟΚ και του ελληνικου ποδοσφαίρου γενικότερα. Ξεκάθαρα όμως, αυτό θα προκύψει από την συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη. Είναι δεδομένη η εκτίμηση που έχει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στον Βαγγέλη Γραμμένο. Αλλωστε με πρωτοβουλία Σαββίδη, συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος και αναδείχθηκε πρόεδρος για μία τετραετία.

Από την στιγμή που αποχώρησε ο Γραμμένος και νέος πρόεδρος (με τις ευλογίες των μεγάλων ομάδων και της Κυβέρνησης) εκλέχθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, παραμένει διακριτικά παρών καθώς πρόθεσή του είναι να βοηθήσει την νέα διοίκηση με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει αποκτήσει.

Επισήμως καμία από τις δύο πλευρές δεν παραδέχεται την προοπτική μίας συνεργασίας, όμως είναι ηλίου φαεινότερο πως από την συνάντηση Σαββίδη – Γραμμένου που έχει «κλειδώσει», θα προκύψουν πολύ σημαντικές ειδήσεις. Μία από αυτές, αναμένεται να είναι και η ενεργοποίηση του πρώην προέδρου της ΕΠΟ σε θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.