Κλειστά αυτιά και απόλυτη συγκέντρωση στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον ΟΦΗ

Μάνος Χατζάκης17 Δεκεμβρίου 2020

Οι «κιτρινόμαυροι» τα δίνουν όλα στο «Δασυγένειο» και προετοιμάζονται απρόσκοπτα για το σαββατιάτικο παιχνίδι στο«Γεντί Κουλέ», ωστόσο ο Ακης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με το ενδεχόμενο αλλαγών. Ο,τι γίνεται εκτός γηπέδου, αναφορικά με το θέμα Σιαμπάνη, δεν περνά εντός αποδυτηρίων.

Ο Μάντζιος διατηρεί σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, από τους οποίους ζητά «μόνο διπλό», ώστε η ομάδα και η νέα χρονιά να βρει την ομάδα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι προπονήσεις διεξήχθησαν σε δύο γκρουπ, άρα ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν δυνατόν να αποκαλύψει... διαθέσεις, όσον αφορά το σχήμα στον αγώνα του Ηρακλείου, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα ορισμένων αλλαγών στην ενδεκάδα. 

Πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο τον οποίο θα παραταχθεί ο ΟΦΗ τόσο στην άμυνα όσο από τη μέση και μπροστά. Δύο ποδοσφαιριστές του Αρη, πάντως, διεκδικούν θέση βασικού. Ο ένας είναι ο Ροζ και ο άλλος ο Σαντέ Σίλβα. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, το δίδυμο Δεληζήση-Μπεναλουάν λειτούργησε παραπάνω από ικανοποιητικά, επομένως ίσως και ο Μάντζιος να αφήσει τον Ροζ στον πάγκο. 

Οσον αφορά τον Σίλβα, περιμένει καιρό το χρίσμα του βασικού και ίσως το πάρει στην Κρήτη. Η συγκυρία στην απόδοση του Ματέο Γκαρσία δίνει περισσότερους πόντους στον Πορτογάλο και είναι θέμα Μάντζιου, αν αφήσει τον Αργεντινό εκτός ενδεκάδας, προκειμένου να έχει πιο “ζωηρές” πτέρυγες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.