Κλείνει το θέμα με τον Ένινγκ ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης30 Απριλίου 2020

Ενα από τα βασικά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να κλείσουν άμεσα στον Αρη, είναι το θέμα του προπονητή. Η περίπτωση του Μίκαελ Ένινγκ συνεχίζει να μην έχει ξεκαθαρίσει, τουλάχιστον όσον αφορά στο τυπικό κομμάτι, διότι στη… θεωρία υπάρχει εδώ και καιρό συμφωνία. 

Σύντομα ωστόσο προβλέπεται πως θα λυθεί κι αυτό. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, καθώς από τις ενδείξεις που υπήρχαν πριν από την πανδημία και το “πάγωμα” των εξελίξεων ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε ανάψει το πράσινο φως στον Άγγελο Χαριστέα για να προχωρήσει το θέμα συμβολαίου τού Γερμανού τεχνικού. 

Ο πρώτος, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στην πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Χαριστέα, πρόκειται να έρθει στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της νέας εβδομάδας για να συναντηθεί και με τον Ένινγκ. Η παρουσία του θα δρομολογήσει μία σειρά εξελίξεων μεταξύ αυτών και της παραμονής του Γερμανού, όπως τουλάχιστον αφήνουν οι κιτρινόμαυροι να εννοηθεί.

Προφανώς, στο νέο συμβόλαιο θα συμπεριληφθούν και νέοι όροι οι οποίοι καλύπτουν και τις δύο πλευρές. Εξάλλου, μόνο έτσι θα επιτευχθεί συμφωνία. Το συμβόλαιο του Ένινγκ περιλαμβάνει αύξηση (λογικό, αφού μιλάμε για ολόκληρη σεζόν) και διάφορα μπόνους, ενώ υπάρχει πιθανό ενδεχόμενο παρουσίας και (νέων) συνεργατών τούς οποίους θα επιλέξει ο ίδιος. 

Ο Γερμανός προπονητής του Αρη εξ αρχής δεν ήταν αρνητικός στο να παραμείνει στους κιτρινόμαυρους. Φαίνεται αυτό άλλωστε από τον τρόπο που λειτουργεί στο διάστημα της παύσης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, αλλά και από τον ενεργό ρόλο που έχει σε θέματα σχεδιασμού της νέας ομάδας. 

Αυτό το οποίο ζητάει από τους ιθύνοντες όμως είναι ν’ αλλάξουν ορισμένα πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ζητήματα τα οποία έχει ήδη συζητήσει με τον Άγγελο Χαριστέα και τα οποία θα αναλύσει κατ΄’ ιδίαν και στον Θόδωρο Καρυπίδη. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι ενδείξεις οδηγούν σε οριστική συμφωνία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.