Κλείνει το μέτωπο με τον Μπρόρσον

Γιώργος Στράντζαλης06 Αυγούστου 2021

Με τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά να βρίσκεται λίγο πριν από την ολοκλήρωσή της, σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν και από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, στον Αρη προχωρούν για να κλείσουν άμεσα και το δεύτερο ανοικτό μέτωπο. Αυτό της ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας. 

Ο Φρανζ Μπρόρσον παραμένει ο νούμερο ένα στόχος για τον Αρη και μάλιστα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε στάδιο διαπραγματεύσεων, τόσο με τον παίκτη όσο και με την Μάλμε. 

Η σουηδική ομάδα αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχουν να ξεπεράσουν οι Κιτρινόμαυροι, καθώς ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει και να δοκιμάσει την καριέρα του σε ένα άλλο Πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό.

Η στασιμότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες οφείλεται (κυρίως) στις προσπάθειες του Αρη να ρυθμίσει κάποιες βασικές λεπτομέρειες με την ομάδα του Μπρόρσον, το συμβόλαιο του οποίου με την Μάλμε ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβριο. 

Εκτιμάται από τους Κιτρινόμαυρους ότι εντός των επόμενων 24ώρων θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις από το συγκεκριμένο μέτωπο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.