Κλείνει το... μάτι στον Άρη ο Κάναντι!

Χάρης Εμμανουηλίδης15 Φεβρουαρίου 2022

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη έπειτα από 66 παιχνίδια στην άκρη του πάγκου των «κιτρινόμαυρων» μετρώντας 30 νίκες, 17 ισοπαλίες και 19 ήττες και οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την κατάσταση διαδοχής του Έλληνα τεχνικού.

Ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι του πρώην προπονητή του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος μετά το πέρασμα του από την Άλταχ παραμένει χωρίς ομάδα και βρίσκεται και ο ίδιος σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Ο Αυστριακός προπονητής μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες στο Metrosport.gr, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Άκη Μάντζιο και τον Άρη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Πήρε τα παιχνίδια , τα αποτελέσματα που ήθελε, έχει καλούς παίκτες, είναι στην θέση που είναι αλλά να μην ξεχνάμε πως του πήραν 6 βαθμούς εκτός γηπέδου. Έχει κάνει πολύ καλή πορεία, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να δείχνουμε σεβασμό σε μία ομάδα που θα έπρεπε να ψηλότερα», δείχνοντας πως τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για το σύνολο που έχουν δημιουργήσει στην Αλκμήνης, σημειώνοντας βέβαια πως παλαιότερα δεν είχε υπάρξει επίσημη κρούση με τους «κιτρινόμαυρους», παρά μόνο φήμες.

Ο έμπειρος τεχνικός που είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας βρέθηκε στις κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το Αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, δείχνοντας πως κρατάει την επαφή του με το ελληνικό πρωτάθλημα και αποτελεί για τον ίδιο πρόκληση η επιστροφή στη Superleague και πόσο μάλλον σε ένα κορυφαίο κλαμπ, αλλά μένει να φανεί αν υπάρχει ή υπάρξει ουσιαστικό ενδιαφέρον από την πλευρά του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.