«Χτίζει» κορμό ο Αρης, κοντά σε 5 ανανεώσεις!

Γιώργος Στράντζαλης09 Ιουνίου 2020

Σε εβδομάδα τελικών επαφών, ενδεχομένως και υπογραφών, έχουν μπει στον Αρη καθώς κορυφώνονται οι επαφές των ιθυνόντων της ομάδας με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος του τρέχοντος μήνα, αλλά αποτελούν προτεραιότητα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα σεζόν.

Στην πλειοψηφία τους οι ποδοσφαιριστές έχουν αποδεχθεί την πρόταση για μείωση στα συμβόλαιά τους, λόγω των οικονομικών επιπτώσεων από την παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης, συνεπώς το βάρος «πέφτει» στις συμφωνίες για επέκταση.

Ο Αρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με πέντε ποδοσφαιριστές και μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, να προκύψουν οριστικές συμφωνίες με αυτούς που θέλει να κρατήσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και οι οποίοι θα αποτελέσουν τους βασικούς “πυλώνες” του νέου Αρη. 

Πρόκειται για τους Γκάμα, Ματίγια, Κόρχουτ, Λάρσον και Κουέστα. Οι υποθέσεις τους, η καθεμία με τις δικές της ιδιαιτερότητες, έχουν μπει στην τελική ευθεία και επικρατεί αισιοδοξία ότι θα υπογράψουν άμεσα την επέκταση των συμβολαίων τους για τουλάχιστον έναν χρόνο. Εφόσον ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος επαφών, σειρά αναμένεται να πάρουν οι Ιντέγε, Σόουζα. 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.