Κλείνει Γιάννη Δοϊρανλή ο Ηρακλής

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Ιανουαρίου 2022

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metrosport.gr ο Ηρακλής βρίσκεται πολύ κοντά στο να προσθέσει στο δυναμικό του τον Γιάννη Δοϊρανλή.

Ο 19χρονος μέσος μετά από 2,5 σεζόν στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Μακεδονικού, πήρε μεταγραφή στην Κύπρο για λογαριασμό της Πάφου. Δόθηκε δανεικός στον Ακρίτα Χλώρακας, θυγατρική της Πάφου που αγωνίζεται στη β΄ κατηγορία της Κύπρου, με στόχο ο ποδοσφαιριστής να πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του,  όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο ίδιος, με αποτέλεσμα να λύσει το συμβόλαιό του με την Πάφο και πλέον είναι έτοιμος για επαναπατρισμό. 

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί ο παίκτης.

Οι άνθρωποι του Γηραιού πέρα από την απόκτηση των Μανώλη Πατράλη, Κόστα Άλεξιτς, Κώστα Χατζηπιρπιρίδη και Παναγιώτη Μάντικα, βρίσκονται σε αναζήτηση φορ, που θα δώσει στην ομάδα το εύκολο, γιατί αν εξαιρέσουμε την πεντάρα στην Ηγουμενίτσα η ομάδα δυσκολεύεται αρκετά αν και κάνει ευκαιρίες να σκοράρει στα παιχνίδια.

Παράλληλα, από το μικροσκόπιο του Κώστα Γεωργιάδη πέρασε ένας Σέρβος επιθετικός, αλλά δύσκολα να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.