Κλείνει άμεσα προπονητή ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης06 Σεπτεμβρίου 2022

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ανήκει στο παρελθόν και το καυτό θέμα προπονητή επανέρχεται στην καθημερινότητα των Κιτρινόμαυρων. Ηδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και από τις κινήσεις που προηγήθηκαν είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση του Αρη δεν είχε προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος, ούτε είχε κάνει τη σχετική προεργασία, προτού προχωρήσει στην απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος από την τεχνική ηγεσία.

Η περίπτωση του Χούλιο Βελάσκεθ έχει μπει για τα καλά στον “πάγο” και δεν φαίνεται να προχωράει καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν βρέθηκε σημείο επαφές στις τελικές διαπραγματεύσεις και προέκυψαν σοβαρές διαφωνίες. Έτσι, η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Χερμάν Μπούργος στον πάγκο συνεχίζεται με την ΠΑΕ να έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της ξανά στην αγορά της Ιβηρικής εξετάζοντας τρεις περιπτώσεις, τις οποίες επιβεβαίωσε η ΠΑΕ, αλλά δεν είναι οι μοναδικές που εξετάζονται αυτή τη στιγμή καθώς φτάνουν πολλές προτάσεις σε καθημερινή βάση. 

Ο Τόλης Τερζής κέρδισε χρόνο για τον Αρη με τη διαχείριση, τις επιλογές και το στήσιμο της ομάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η παρουσία του στη θέση του υπηρεσιακού προπονητή μπορεί να δίνει αυτή τη στιγμή τον απαραίτητο χρόνο για την τελική επιλογή της διοίκησης, αλλά σε κάθε περίπτωση το θέμα προπονητή είναι ένα θέμα που πρέπει να κλείσει άμεσα. Εκτός κι αν στον Αρη λάβουν την απόφαση η ομάδα να συνεχίσει με αυτά τα δεδομένα έως την πρώτη διακοπή του Πρωταθλήματος (μετά την 5η αγωνιστική, το ματς με τον Ολυμπιακό) έτσι ώστε ο νέος τεχνικός να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του. Απόφαση βέβαια που περιλαμβάνει τα ρίσκα της.

Εκτός από το θέμα του νέου προπονητή βέβαια υπάρχει και το ανοικτό μέτωπο της ενίσχυσης του ρόστερ και κυρίως η άμεση ανάγκη για την απόκτηση κεντρικού μέσου. Με την Στόουκ, όπως επιβεβαιώνει η ΠΑΕ, υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή του Πίτερ Ετέμπο (φωτό) και απομένει η οριστική απάντηση του ποδοσφαιριστή. Ο διεθνής Νιγηριανός μέσος αναμένεται ν’ απαντήσει στην πρόταση του Αρη εντός του επόμενο 24ώρου, διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθεί – εκτός απρόοπτου – και η μεταγραφή του Έντουιν Ροντρίγκες από την Ονδούρα. 

Για τον 22χρονο υπάρχει συμφωνία, τόσο με τον παίκτη όσο και την ομάδα του, και μένει να φανεί εάν ο Αρης τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού ή θα αγοράσει από τώρα τα δικαιώματά του από την Ολίμπια Ονδούρα. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια από τη διοίκηση και για την προσθήκη ενός ακόμη φορ ο οποίος θα πλαισιώσει στο ρόστερ τον Άντρε Γκρέι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.