«Κλείδωσε» την πρόκριση, αλλά δεν ικανοποίησε

Γιώργος Ζαΐρης15 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς με το χθεσινό 0-2 απέναντι στην Καλαμάτα μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το δεύτερο ματς που θα γίνει τον Ιανουάριο στην Τούμπα. Προφανώς και το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ ήταν αυτό, να μην βάλει δηλαδή μπελά στο κεφάλι του ενόψει του δεύτερου αγώνα πολύ περισσότερο όταν αυτός θα γίνει ενδιάμεσα σημαντικών αγώνων στο Πρωτάθλημα. Αν προσεγγίσουμε λοιπόν έτσι το χθεσινό παιχνίδι και το αποτέλεσμα του, ο ΠΑΟΚ έκανε χθες τη δουλειά του.

Όμως ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πολύ περισσότερο απέναντι σε μια ομάδα που χθες φάνηκε πως έχει το μυαλό της στον «τελικό» με τον Απόλλωνα Σμύρνης για αυτό και ο Αναστόπουλος κράτησε αρκετούς βασικούς εκτός.

Θα πρέπει φυσικά να δεχθούμε πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε επίσημο ματς μετά από ένα μήνα ενώ η Καλαμάτα είχε ρυθμό μέσα από τα ματς της στην Super League 2. Όμως και ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα γίνει σε μια εβδομάδα από τώρα, δικαίως οι φίλοι του Δικεφάλου θα περιμένουν πολύ περισσότερα πράγματα και προφανώς ,και διαφορετικά πρόσωπα σε συγκεκριμένες θέσεις. Για παράδειγμα ναι μεν ο Μπίσεσβαρ κέρδισε το φάουλ στη φάση που ο Κωνσταντέλιας πήρε το πέναλτι αλλά γενικώς απογοήτευσε. Πολλά λάθη και από τον Φιλίπε Σοάρες ενώ δεν μπορεί ο κεντρικός αμυντικός της Καλαμάτας, ο Μπακαγιόκο να κάνει κούρσα τριάντα μέτρων χωρίς να τον ενοχλεί αντίπαλος.

Ο ΠΑΟΚ πήρε περισσότερα πράγματα από τους Σβαμπ και Μουργκ ερχόμενοι από τον πάγκο ενώ είναι σημαντικό πως σκόραρε ο Μπράντον Τόμας. Προφανώς και απέναντι στον Παναιτωλικό θα δούμε άλλα πρόσωπα και είναι αναγκαίο να δούμε και άλλη εμφάνιση από τον Δικέφαλο που χθες έκανε τη δουλειά του, ουσιαστικά πήρε την πρόκριση και… πάμε παρακάτω.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.