«Κλείδωσε» η συνάντηση Ζελένσκι και Τραμπ

Παναγιώτα Απέργη26 Δεκεμβρίου 2025

Την Κυριακή (28/12) θα συναντηθούν, τελικά, ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με το τετ α τετ των δύο προέδρων να πραγματοποιείται τελικά πριν από την Πρωτοχρονιά.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Axios, Μπαράκ Ραβίντ, επικαλούμενος πληροφορίες Ουκρανού αξιωματούχου, ο Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν την Κυριακή στο Μαρ-α-Λάγκο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες για την επικείμενη συνάντηση. 

Από την πλευρά του, ο Ουκρανός πρόεδρος είχε ανακοινώσει ότι συμφώνησε σε συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο στο άμεσο μέλλον, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά».

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα Ζελένσκι

Σε χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εξέφρασε την ευχή του για τον θάνατο του Ρώσου ομολόγου του, κάνοντας λόγο για «κοινό όνειρο» των Ουκρανών. «Σήμερα όλοι μοιραζόμαστε ένα όνειρο και εκφράζουμε μια ευχή: “να πεθάνει”, μπορεί να σκέφτεται ο καθένας μέσα του. Όταν όμως απευθυνόμαστε στον Θεό, ζητούμε κάτι μεγαλύτερο: ζητούμε ειρήνη για την Ουκρανία. Αγωνιζόμαστε γι’ αυτήν, προσευχόμαστε γι’ αυτήν και την αξίζουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.