«Κλείδωσαν» τα επτά ζευγάρια στο ΝΒΑ, ανοιχτή η 8η θέση

Metrosport Team14 Αυγούστου 2020

Μία θέση των πλέι οφ έμεiνε κενή μετά τα χθεσινά παιχνίδια στο ΝΒΑ και θα καλυφθεί το σαββατοκύριακο μέσα από τα ματς... μπαράζ των Μπλέιζερς με τους Γκρίζλις. Η ομάδα του Πόρτλαντ τα... χρειάστηκε από τους αδιάφορους Νετς τους οποίους νίκησε με 134-133, με 42 πόντους και 12 ασίστ του Ντάμιαν Λίλαρντ, αφήνοντας οριστικά εκτός τους τρομερούς Σανς που έκαναν το 8-0 στη «φούσκα» αλλά και τους Σπερς που θα λείψουν από τα πλέι οφ για πρώτη φορά από το 1997! Πάντως η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά αν ευστοχούσε ο Λεβέρτ στην εκπνοή...

Έτσι τα ζευγάρια των πλέι οφ του ΝΒΑ -με την εκκρεμότητα του Μπλέιζερς-Γκρίζλις- που αρχίζουν Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα...

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της προτελευταίας μέρας της κανονικής περιόδου, δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού όλες οι υπόλοιπες θέσεις των πλέι οφ είχαν βρει κατόχους.

Οι Ουίζαρντς με 26 πόντους και εννιά ριμπάουντ του Τόμας Μπράιαντ νίκησαν τους Σέλτικς με 96-90.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς «έγραψε» 27 πόντους, έξι ριμπάουντ και εννιά ασίστ στη νίκη των Κινγκς επί των Λέικερς με 136-122.

Χωρίς τον τιμωρημένο Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Γκρίζλις με 119-106.

Οι Σανς έκλεισαν τη σεζόν κάνοντας το 8/8 στη «φούσκα» του Ορλάντο, επικρατώντας και των Μάβερικς με 128-102 με 27 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ του Ντέβιν Μπούκερ.

Οι Τζαζ επιβλήθηκαν των Σπερς με 118-112, με 13 πόντους και έξι ασίστ του Τζαρέλ Μπράντλεϊ.

Οι Μάτζικ νίκησαν τους Πέλικανς με 133-127, με κορυφαίο τον Νίκολα Βούσεβιτς που είχε 23 πόντους, έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.