«Κλείδωσαν» οι 5+1 θέσεις για τον Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης15 Δεκεμβρίου 2023

Με το χρόνο να μετράει αντίστροφα για την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, στον Ηρακλή δεν… κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Μπορεί η οικονομική κατάσταση να παραμένει δύσκολη, μπορεί ο Στράτος Ευγενίου να έχει δηλώσει πολλάκις την αδυναμία του να συνεχίσει να πληρώνει μόνος του τις υποχρεώσεις της ομάδας, όμως άπαντες γνωρίζουν (όπως και ο μεγαλομέτοχος) ότι η ενίσχυση των κυανόλευκων είναι απαραίτητη. Μόνο με ποσοτική και κυρίως ποιοτική ενδυνάμωση του ρόστερ θα μπορέσει ο Ημίθεος να αποφύγει τη ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ και να συμμετάσχει στα πλέι οφ όπου δεν θα έχει τον «τίτλο» του φαβορί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» ο Περικλής Αμανατίδης έχει εντοπίσει πολύ γρήγορα τις θέσεις που «πονούν» οι κυανόλευκοι. Βάσει προγραμματισμού ο Ηρακλής θα αποκτούσε πέντε ποδοσφαιριστές, όμως ο σοβαρός τραυματισμός του Βελλίδη οδηγεί στην ανάγκη απόκτησης και τερματοφύλακα. 

Σε ποιες θέσεις θα αποκτήσει παίκτες ο Ηρακλής;

1) Τερματοφύλακας. Όπως ειπώθηκε ο Βελλίδης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απομένουν συνεπώς ο Παλαβράκης που προορίζεται για βασικός και ο νεαρός Μακρής. Θα αποκτηθεί και ακόμη ένας καλός γκολκίπερ, κάτω των 25 ετών, για να αυξήσει τον ανταγωνισμό.

2) Δεξιός οπισθοφύλακας. Με εξαίρεση τον νεαρό Χειρίτραντα που φέτος πήρε φανέλα βασικού (πέρυσι ήταν μπακ απ του Πανάγου και είχε ελάχιστες συμμετοχές) δεν υπάρχει κανείς άλλος. Δεδομένα χρειάζεται προσθήκη παίκτη.

3) Αριστερός οπισθοφύλακας. Ισχύει ό,τι και με τον δεξιό μπακ. Ελλείψει Βιτλή δεν υπάρχει κανείς άλλος για τη συγκεκριμένη θέση και πρέπει ο τεχνικός της ομάδας να κάνει… αλχημείες.

4) Αμυντικός μέσος. Ο Περικλής Αμανατίδης θέλει έναν αμυντικό μέσο, περισσότερο «οκτάρι» με επιθετικές αρετές. Τελευταία ακούγεται το όνομα του Πατράλη και η επιστροφή του στον Ηρακλή φαντάζει πολύ πιθανή.

5) Εξτρέμ. Είτε αριστερός είτε δεξιός ο έμπειρος τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση ενός παίκτη γρήγορου, διεμβολιστή που θα «έχει» και το γκολ.

6) Φορ. Προσθήκη που κρίνεται απαραίτητη καθώς στη θέση αυτή υπάρχει μόνο ο Κούστα, καθώς ο Τσουμάνης όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται, με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι μικρός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.