«Κλειδώνει» την πρόκριση από σήμερα ο ΠΑΟΚ -Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα

Κώστας Πετρωτός14 Δεκεμβρίου 2022

Επιτέλους δράση για τον ΠΑΟΚ καθώς δίνει σήμερα στις 15:00 (Metropolis 95.5) το πρώτο του επίσημο παιχνίδι μετά από ένα μήνα. Ο Δικέφαλος απέναντι στην Καλαμάτα στον πρώτο του αγώνα για φέτος στον θεσμό του Κυπέλλου θέλει όχι απλά να κάνει βήμα πρόκρισης αλλά ουσιαστικά να την «κλειδώσει» μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το δεύτερο παιχνίδι στις αρχές Ιανουαρίου στην Τούμπα. 


Προφανώς όμως για να συμβεί αυτό ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός, να μην υποτιμήσει την Καλαμάτα που ανεξάρτητα αν πρωταρχικός στόχος είναι η άνοδος στην Super League πάντα ένα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει ξεχωριστά κίνητρα.

Σε κάθε περίπτωση και μετά από μια χρήσιμη προετοιμασία στην Λάρνακα, η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει σήμερα να στείλει πολλαπλά μηνύματα. Πρώτα απ΄ όλα στους φίλους τους επιτρέποντας τους να είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια και έχοντας στην άκρη του μυαλού τους το καλό φινάλε στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος. 

Θέλει όμως να στείλει μήνυμα και στους αντιπάλους δείχνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως έχει βρει για τα καλά τα πατήματα της και πως πλέον το ρόστερ έχει ανοίξει για τα καλά όπως ο ίδιος ο Λουτσέσκου δήλωσε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα.

«Παίζει» και του Μουργκ

Υπάρχουν θέσεις που είναι ανοικτές στην ενδεκάδα. Ο Κοτάρσκι αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Σάστρε και τον Σοάρες στα δεξιά και στα αριστερά της άμυνας αντίστοιχα. Ο Κάργας για πρώτη φορά θα παίξει ως δεξί στόπερ και θα έχει δίπλα του τον Κώστα Κουλιεράκη. Στα χαφ; Ο Ντάντας με τον Φιλίπε Σοάρες έχουν το προβάδισμα και στη θέση δέκα δεν αποκλείεται να δούμε τον Μουργκ που ενεργοποιήθηκε στην Κύπρο και έπαιξε σε αυτή την θέση στα φιλικά. Υπάρχει φυσικά και η επιλογή του Αουγκούστο. 

Αντίθετα φαίνεται πως οι θέσεις μπροστά έχουν κλειδώσει με τον Νάρεϊ στα δεξιά, τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης και τον Κωνσταντέλια στα αριστερά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.