«Κλειδώνει» ο στόχος… Λοντίγκιν για τον Άρη

Metrosport Team26 Μαρτίου 2022

Ο Αρης κινείται στην αγορά του ελληνικού Πρωταθλήματος δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι μεταγραφικοί στόχοι που είχε οριοθετήσει τον περασμένο Γενάρη θα διατηρηθούν κι ενόψει του καλοκαιριού. Η περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν αποτελεί εξαίρεση καθώς οι «κίτρινοι» σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Προς το παρόν βέβαια είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν την απόφαση του CAS επί της προσφυγής για την εξάλειψη της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Μια υπόθεση η οποία είναι σε εκκρεμότητα εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα. Η αλήθεια είναι ότι οι «κίτρινοι» νιώθουν αισιόδοξοι, εκτιμούν ότι ακόμη κι αν δεν εξαλειφθεί η ποινή αυτή θα αποτελέσει ανασταλτικό χαρακτήρα καθώς επίσης και ότι στη χειρότερη περίπτωση θα μετατραπεί σε πρόστιμο. Η… ετυμηγορία αναμένεται εντός του πρώτου δεκαημέρου του Απρίλη. Εφόσον διατηρήσουν το δικαίωμα μεταγραφών, θα κοιτάξουν με μεγαλύτερη θέρμη την περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν. Γνωρίζουν ότι έκλεισε ο κύκλος του 32χρονου τερματοφύλακα στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς οι Ηπειρώτες δεν μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του. Ο Αρης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ρώσο και στο παρελθόν αλλά αυτό πάγωσε όταν άκουσαν ένα ποσό περί των 350.000 ευρώ. Αυτό δεν θα κατατεθεί ως προσφορά. Οι προθέσεις του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να δώσει στον Λοντίγκιν το συμβόλαιο που έχει σήμερα ο Βραζιλιάνος Ντένις με τον οποίον θα γίνει συζήτηση για τη λύση του συμβολαίου του. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα πάρει στα χέρια του ο Λοντίγκιν. Μέχρι πρότινος, το ύψος αυτών δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών του.

Τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε φημολογία και για τον Φαν Βέερτ του Βόλου. Για τον Ολλανδό επιθετικό είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Αρης τον περασμένο Γενάρη και μάλιστα – ακολουθώντας περισσότερο την τακτική… taste the waters που λένε και οι Αμερικάνοι – είχε προτείνει στον Αχιλλέα Μπέο του Βόλου ένα ποσό αγοράς το οποίο δεν υπερέβαινε τα 400.000 ευρώ. Ο τελευταίος απαίτησε περί του 1.000.000 ευρώ και η κουβέντα σταμάτησε εκεί. Η περίπτωση του 32χρονου δεν έχει αποκλειστεί, σίγουρα όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Μάριο Σάλιακα ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος μπακ μπορεί… αύριο να υπογράψει σε ομάδα της β’ κατηγορίας του γερμανικού Πρωταθλήματος αλλά περιμένει ομάδα με εξασφαλισμένη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.